Benvingut a la família REVO!

Abans de tot, ens agradaria agrair-te que t'hagis unit a nosaltres : )

Revo XEF és una solució de programari Cloud que consta d'un back-office per a administració/gestió i d'una app que s'utilitzarà a la teva empresa.

Aquí pots trobar una guia per començar a treballar amb Revo XEF:

PRIMERS PASSOS:

1. Entra al back-office i comença a configurar el teu compte:

Nota: Utilitza les credencials que has rebut al correu electrònic per accedir.

La primera pantalla que mostra el back-office és el Dashboard. Aquí pots veure ràpidament les vendes del dia d'ahir comparades amb el mateix dia de la setmana anterior. Així com, un gràfic de les vendes durant els últims 30 dies i productes més venuts.

Nota: Per seguretat, es recomana canviar la contrasenya del back-office creada per defecte al teu compte. Vés a canviar contrasenya del back-office i canvia-la.

2. Selecciona la icona de configuració i prem sobre la secció Empresa per afegir informació sobre la teva empresa. Aquí tens un article que t'ajudarà a configurar aquesta secció.

Nota: En aquesta secció és imprescindible configurar l'hora d'obertura i el tipus de control de caixa que s'utilitzarà.

3. Un cop introduïts les dades d'Empresa, ens dirigim a Impostos. Si els impostos per defecte no són els del teu país, pots editar-los ràpidament amb la icona . Si, per contra, els impostos que venen per defecte són els que necessites, no cal que facis res en aquesta secció. Obtén més informació aquí.

4. El següent pas és configurar les impressores. A la llista de l'esquerra, prem sobre Impressores. Aquí pots aprendre com configurar les teves impressores.

5. Ara és el moment d'afegir els nostres productes. Prem sobre Grups i comença a configurar el teu menú. REVO organitza els productes en tres nivells, grups, categories i productes. Premeu sobre ells per obtenir més informació.

6. Posteriorment, després de crear tots els nostres productes i impressores, és el moment d'assignar les impressores als productes per poder imprimir el tiquet de preparació. Aprèn com assignar impressores en aquest enllaç.

Nota: La configuració bàsica d'un restaurant petit són dues impressores; una a la cuina, on es imprimiran tots els productes de menjar, i una al bar on, a més de imprimir les factures, es imprimiran les begudes.

7. Seguidament, hem de configurar el caixer del nostre compte. Com a mínim i obligatòriament ha d'haver-hi un caixer. En aquest article pots obtenir més informació.

8. Els privilegis és un altre factor important i bàsic a configurar. Amb ells determinem quines accions es poden realitzar a l'app. Aquests s'agrupen per grups. Premeu sobre l'enllaç per obtenir més informació sobre privilegis.

9. Ara és el torn de crear els usuaris que utilitzaran Revo XEF al nostre restaurant. Es recomana crear un usuari per a cadascun dels treballadors que utilitzaran el sistema. D'aquesta manera, es pot portar un control exhaustiu de totes les persones que utilitzen Revo XEF. Cadascun dels usuaris s'identifica a l'app mitjançant un codi pin únic de 4 dígits. A cadascun d'ells, se li ha d'assignar un grup de privilegis. Aprèn més sobre com afegir usuaris.

10. Ja estem arribant al final dels passos bàsics de configuració. Ara és el moment de donar corda a la nostra creativitat i dissenyar el pla de taules de la nostra empresa.
En aquest enllaç trobarem l'ajuda suficient per crear el disseny del nostre pla de taules.

Felicitats! Has aconseguit finalitzar la configuració bàsica per començar a utilitzar l'app de Revo XEF a la teva empresa.

Hi ha altres factors com ordres de plat, mètodes de pagament, editor de factura, notes a la cuina, descomptes, etc. També és important que els revisis, però, si has seguit els 10 passos anteriors, podem dir que la teva empresa té una configuració òptima.

App Revo XEF

Després de realitzar la configuració al back-office, és necessari sincronitzar l'app de Revo XEF per actualitzar i descarregar tots els canvis.

1. Ja al teu dispositiu iOS (iPad, iPhone i iPod) obre l'app de Revo XEF.
2. Introdueix les teves credencials per entrar (Usuari i contrasenya que has rebut al teu correu de benvinguda).
3. Premeu sobre el menú r
4. Premeu sobre Sincronitzar.

Nota: Cada vegada que es realitza un canvi al back-office, és necessari sincronitzar l'app de Revo XEF a cada dispositiu que tinguis al teu compte per actualitzar les dades.
Al menú de Revo XEF apareix un símbol indicant que s'ha realitzat un canvi al back-office i que és necessari sincronitzar.