Un ordre de plat és el curs dels plats quan es comanda una ordre amb Revo XEF.

Des de l'app, primerament se selecciona una comanda de plat (primers, segons, etc.) i seguidament els productes que demanen els clients. D'aquesta manera, s'organitzen les ordres perquè quan s'enviïn a cuina arribin ordenades correctament.

1. Accedim al back-office de XEF.

2. Seleccionem Configuració / Comanda de plats.

3. Piquem en +Nou.

4. Omplim la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Afegirem un nom identificatiu.

• Mode d'impressió automàtica:

AQUEST MODE NOMÉS ESTÀ DISPONIBLE DES DE LA VERSIÓ 4.3.
    Només funcionarà per a les ordres realitzades a la taula des de Revo SOLO. Les ordres que entrin pel mòdul de Per Portar no tindran en compte aquestes configuracions.

• No: No s'imprimiran automàticament.

• Sí: S'imprimiran automàticament.

• Impressió amb retard: S'imprimiran automàticament en el temps indicat.

• Notificació amb retard: Apareixerà un rellotge a la cantonada esquerra de la taula en el temps indicat.

• Retard: Indicarem els minuts que volem retardar la impressió o notificació.

5. Piquem en guardar.

6. Afegim la comanda de plat a la categoria o el producte. Sigui editant un ja existent o quan creem una categoria/producte nou.

IMPORTANT: Perquè la impressió automàtica funcioni correctament és important tenir activat a les preferències de l'app: Imprimir automàticament en almenys un dispositiu.

Com és costum, podem canviar l'ordre, editar o eliminar la comanda de plat ja creada.

Recorda que en fer un canvi en l'ordre, cal prémer Guardar Ordre a la cantonada dreta.

EXEMPLE D'ÚS DE LA IMPRESSIÓ AUTOMÀTICA

Volem automatitzar les impressions perquè d'aquesta manera el cambrer no hagi d'estar pendent d'anar enviant les impressions dels plats de forma manual, els plats vagin entrant de forma fluida a cuina i així assegurar-nos que els comensals no passin massa temps esperant entre plats.

Volem que tant les begudes com els primers se'ns imprimeixin automàticament en desar la comanda, que els segons se'ns imprimeixin amb un retard de 30 minuts i, finalment, les postres, 45 minuts més tard. En el back-office quedaria així:

Ens assegurem que tenim activat la Impressió automàtica a l'app:

Ja tindríem tot configurat!