Una vegada creat el grup, es creen les categories.

1. Accedim al back-office.

2. Anem a Catàleg / GRUPS / Entrem dins del grup prement sobre el nom.

3. Prenem sobre +Nou. Allà ens apareixerà la següent pantalla que haurem d'omplir:

• Actiu: Marcant aquesta opció, aquesta categoria serà visible a l'app. Amb la casella desmarcada, aquesta categoria no serà visible ni cap dels productes que la componen.

• Nom: Introduïm el nom de la categoria.

• Grup General: Si aquesta opció ja l'hem configurada al grup, no cal tornar a configurar-la a la categoria ni al producte, llevat que sigui diferent. Si no volem utilitzar grups generals, podem deixar-ho per defecte en -- perquè no tingui ús.

• Ordre de plat: Seleccionem un ordre de plat per defecte a tota la categoria. D'aquesta manera, a l'app quan puguem sobre un producte se li assignarà l'ordre plat automàticament, guanyant així velocitat i agilitat en el moment de la comanda. Recomanat per a begudes i postres. Més informació aquí.

• Categoria de modificadors: Seleccionem un modificador per a tota la categoria. Quan premem sobre un dels productes que estan dins d'aquesta categoria apareixerà el modificador. Aprèn més aquí.

• Grups de modificadors: Seleccionem un grup de modificadors (més d'un modificador) per a tota la categoria. Quan premem sobre un dels productes que estan dins d'aquesta categoria apareixerà el grup de modificadors. Aprèn més aquí.

• Impressora: Selecciona la impressora on s'imprimiran els tiquets de comanda. Abans haurem de configurar les impressores. Més informació aquí.

• Grup d'impressores: Seleccionem un grup d'impressores si volem imprimir els tiquets de comanda en diverses impressores alhora. Hem de configurar un grup d'impressores. Aprèn com fer-ho aquí.

• Impost: Seleccionem l'impost per a aquesta categoria.

Nota: Si volem utilitzar el mateix impost que al grup, hem de deixar-ho com ve per defecte (--).

• Prenem Guardar per confirmar els canvis.