Un cop creat el grup, crea les categories.

1. Accedeix al back-office.

2. Ves a Catàleg / GRUPS i entra al grup prement sobre el nom.

3. Prem + Nou i omple la següent pantalla:

• Actiu: Activa perquè la categoria sigui visible a l'aplicació. Si no, aquesta categoria i els seus productes no seran visibles.

• Nom: Introdueix el nom de la categoria.

• Impost: Selecciona l'impost per a aquesta categoria. Si utilitzes el mateix impost que al grup, deixa-ho en (--).

Prement , pots crear un nou impost. Més informació aquí.

• Grup general: Si ja l'has configurat al grup, no cal que ho facis de nou a la categoria o el producte, llevat que sigui diferent. Si no vols utilitzar grups generals, deixa-ho en --.

Prement , pots crear un de nou. Més informació aquí.

• Ordre de plat: Selecciona un ordre per defecte per a tota la categoria. Això agilitza la presa de comandes a l'aplicació. Recomanat per a begudes i postres.

Prement , pots crear-ne un de nou. Més informació aquí.

• Categoria de modificadors: Tria un modificador per a tota la categoria. Apareixerà en seleccionar els productes d'aquesta categoria.

Prement , pots crear-ne un de nou. Més informació aquí.

• Grups de modificadors: Tria un grup de modificadors per a tota la categoria. Apareixerà en seleccionar els productes d'aquesta categoria.

Prement , pots crear-ne un de nou. Més informació aquí.

• Impressora: Tria la impressora per als tiquets de comanda. Primer, cal configurar les impressores.

Prement , pots crear-ne una de nova. Més informació aquí.

• Grup d'impressores: Tria un grup si vols imprimir en diverses impressores alhora. Primer, cal configurar el grup.

Prement , pots crear-ne un de nou. Més informació aquí.

4. Fes clic a Guardar per confirmar els canvis.