Afegir una impressora nova amb REVO és senzill.

1. Entra al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / IMPRESSORES.

3. Prem + Nou per crear una impressora.

BÀSIC

• Nom: Afegeix un nom.

• Tipus: Selecciona el tipus d'impressora. Revisa la llista d'impressores compatibles.

• IP: Afegeix la IP de la impressora.

La IP ha de ser estàtica.

CONFIGURACIÓ

• Port: Afegeix el port (per defecte 9100 per ethernet, 2000 per Revo KDS).

• Caràcters: Configura si és necessari. Deixa-ho en 0 per defecte.

ALTRES

• Obrir calaix: Activa per obrir el caixó d'efectiu en imprimir la factura. Pots configurar quines formes de pagament obren el caixó.

• Activar buzzer: Activa perquè la impressora faci sonar un timbre en imprimir (per a impressores de cuina).

El timbre s'adquireix per separat (no ve inclòs amb la impressora).

IMPRIMIBLES

• Disseny imprimible per a cuina: Selecciona el disseny des del desplegable. Més informació aquí.

4. Prem Guardar.