Els empleats són els usuaris que utilitzen REVO, és a dir, els teus treballadors.

Cada empleat té un PIN únic de 4 xifres per identificar-se a l'app de REVO. És recomanable que cada empleat tingui el seu propi usuari i que no en comparteixin un entre ells. Així, t'assegures que cadascun utilitza els seus privilegis correctament.

PANTALLA GENERAL

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / EMPLEATS.

• : Exporta la llista d'empleats.
  • + Nou: Crea un nou empleat.
  • : Busca empleats.
  • : Filtra empleats per actiu o privilegi de l'app.
  • Accions: Elimina un o diversos empleats seleccionats.
  • : Selecciona tots o diversos empleats.
  • : Afegeix una foto per identificar l'empleat ràpidament. Recomanat pel sistema de treball Nit.
  • : Empleat activat o desactivat.
  • Nom: Nom de l'empleat.
  • Correu electrònic: Correu de l'empleat.
  • Telèfon: Telèfon de l'empleat.
  • Identificador: Codi si utilitzes un mètode d'identificació NFC, etc.
  • Privilegi de l'app: Privilegi de l'empleat a l'app.
  • Caixer: Caixer assignat.
  • Perfil: Perfil assignat.
  • Nom d'usuari: Usuari per al back-office.
  • Privilegi del back-office: Privilegi de l'empleat al back-office.
  • : Llista d'ordres obertes per l'empleat.
  • : Edita l'empleat.
  • : Elimina l'empleat.

COM CREAR UN EMPLEAT

1. Fes clic a + Nou o a la icona i completa la informació:

Bàsic

• Actiu: Activa perquè l'empleat estigui disponible a l'app.

• Nom: Nom de l'empleat. Camp Obligatori

• Cognom: Cognom de l'empleat.

• NIF: NIF de l'empleat.

• Correu electrònic: E-mail de l'empleat.

• Telèfon: Telèfon de l'empleat.

• Notes: Camp de text lliure per anotar qualsevol informació.

App

• PIN: Codi de 4 xifres únic. Pots generar un PIN aleatori si fas clic a Generar.

• Identificador: Codi si utilitzes NFC, codi QR, targeta magnètica, etc.

Per utilitzar aquest mètode d'identificació, configura'l a la Configuració d'ordres. Més informació aquí.

• Privilegi de l'app: Defineix què pot fer l'empleat a l'app REVO. Has de crear aquest privilegi abans. Aprèn com fer-ho aquí. Camp Obligatori

• Caixer: Si assignes un caixer, se li assignarà automàticament a l'empleat cada vegada que introdueixi el seu PIN a l'app. Deixa -- per utilitzar el caixer per defecte.

• Perfil: Si assignes un perfil, se li assignarà automàticament a l'empleat cada vegada que introdueixi el seu PIN a l'app. Deixa -- per no utilitzar un perfil.

Back-office

• Nom d'usuari: Nom d'usuari de l'empleat per accedir al back-office.

• Contrasenya: Contrasenya perquè l'empleat accedeixi al back-office.

• Privilegis del back-office: Defineix què pot fer l'empleat al back-office. Has de crear aquest privilegi abans. Aprèn com fer-ho aquí.

2. Fes clic a Desar.

Com afegir una imatge a l'empleat?

Tens dues opcions:

1. Des de la pantalla general:

• Fes clic a , al costat del nom de l'empleat.

• Utilitza el botó Selecciona fitxer per pujar una imatge.

• Fes clic al botó Desar per aplicar els canvis.

2. Des de la fitxa de l'empleat:

• Fes clic a la icona de l'empleat.

• Fes clic a .

• Utilitza el botó Selecciona fitxer per pujar una imatge.

• Fes clic al botó Desar per aplicar els canvis.