Els empleats són usuaris de Revo, és a dir, persones que treballen al vostre local.

Cada empleat utilitza un PIN de quatre dígits únic per identificar-se a l'aplicació Revo. És aconsellable que cadascun dels empleats tingui el seu propi usuari i no el comparteixi amb ningú. D’aquesta manera, us assegureu que cadascun dels empleats utilitzi adequadament els seus permisos.

Un cop més, per a crear un empleat, aneu al botó Nou i mireu les opcions següents per configurar:

• Activa: Si marqueu l’opció Activa, aquest usuari estarà disponible a l’aplicació.
  • Nom: Afegiu el nom de l’empleat. (Camp obligatori)
  • Cognom: Afegiu el cognom de l’empleat.
  • Correu electrònic: Afegiu el correu electrònic de l’empleat.
  • Telèfon: Afegiu el número de telèfon de l'empleat.
  • Clau de pas: Afegiu una clau de pas si voleu que aquest empleat pugui accedir a la Back Office amb accés limitat.
  • PIN: Valor numèric de 4 dígits i únic (no es pot duplicar). (Camp obligatori)
  • Permisos: Determineu el que cada empleat pot i no pot fer mentre s’utilitza la Revo App. Més informació sobre Permisos (Camp obligatori)
  • Caixer: Si seleccioneu un caixer per a aquest empleat, cada cop que introduïu el PIN de l'aplicació, se'ls assignarà aquest caixer automàticament.

Nota: Si no voleu associar un caixer amb un empleat, podeu deixar el valor en blanc (-) per defecte.

• Notes: Camp de text d’ús lliure per registrar qualsevol informació.

També hi ha l’opció d’afegir una imatge per identificar els empleats amb més facilitat. Aquesta imatge serà visible a l'aplicació Back Office i a l'aplicació Revo Xef. Opció recomanada per al mètode de treball de Nit.

Com afegir una imatge a l’empleat?

• Feu clic a la icona a l'esquerra del nom de l'empleat.
  • Utilitzeu el botó Selecciona fitxer per a penjar una imatge.
  • Feu clic al botó Desa per a desar els canvis.