Els Caixers serveixen per a configurar els calaixos de la vostra empresa. Un caixer bàsic es compon generalment d'un dispositiu (normalment un iPad), una impressora i un calaix d'efectiu. Amb Revo podeu configurar caixers il·limitats, adaptats a la vostra empresa.

Per a poder cobrar amb REVO heu d’haver creat almenys un caixer. És per això que sempre n'hi ha un de configurat per defecte al compte.

Per a crear un caixer cal anar a configuració/Caixers. A la banda superior dreta, feu clic al botó +Nou.

• Nom: Afegiu un nom al caixer.

COMPTADORS

Descobreix com funciones les series de facturació.

• Factura simplificada: Si volem que totes les factures d'aquest caixer s'associïn a un comptador de manera automàtica, el seleccionem aquí.
  • Devolucions: També podem associar un comptador diferent per a les devolucions fetes des d'aquest caixer.

• Impressora: Selecciona la impressora on s'imprimiran les factures i les entrades/sortides de caixa. Anteriorment, heu d'haver configurat les impressores. Obteniu més informació sobre com configurar impressores en aquest enllaç.

Si no tenim afegida una impressora, les entrades/sortides de caixa no funcionaran, ja que no podran imprimir el comprovant.

• Magatzem: Seleccioneu el magatzem per a aquest caixer. És imprescindible si voleu fer servir Gestió d’inventaris.

• Calaix d'efectiu: Seleccioneu un calaix d'efectiu de la llista. Si no en feu servir, deixeu-lo en blanc (--). Prèviament, heu de configurar el Calaix d'efectiu.

• IP de la balança: Afegiu la IP de la balança. Si no en feu servir, deixeu-la en blanc (--).
  • Port de la balança: Si utilitzeu una balança, afegiu-ne el port.
  • Longitud de connexió: Alguns models requereixen la configuració d’aquest paràmetre. En cas contrari, deixeu-lo en blanc (--).