A continuació, disposem d'una sèrie d'articles on explicarem com contractar, configurar el PLA BASIC de Revo INTOUCH i vídeos d'exemple sobre com funciona.

1. CONTRACTAR REVO INTOUCH
2. CONFIGURACIÓ: FORMULARI PLA FIDELITZACIÓ
3. CONFIGURACIÓ: FORMULARI WALLETPASS
4. FORMACIÓ: FORMULARI REGISTRE
5. FORMACIÓ: INTEGRACIÓ REVO SOLO
6. FORMACIÓ: INTEGRACIÓ REVO XEF
7. FORMACIÓ: BACK-OFFICE REVO INTOUCH

1. CONTRACTAR REVO INTOUCH

Per poder contractar Revo INTOUCH, hem de contactar amb el nostre distribuïdor i ens enviaran els formularis per poder configurar el nostre club de fidelització.

Rebrem dos formularis de Google: un per configurar el WalletPass i un altre per configurar el club de fidelització.

Un cop completats els formularis, rebrem un correu electrònic amb la següent informació:

• Clau API, per poder integrar amb les aplicacions de Revo XEF i Revo SOLO.

• Usuari i contrasenya per poder accedir al back-office de Revo INTOUCH.

IMPORTANT: Donar d'alta el club de fidelització pot trigar fins a 48 hores.

2. CONFIGURACIÓ: FORMULARI PLA FIDELITZACIÓ

Premem aquí per accedir a l'article sobre com configurar el Club de fidelització.

3. CONFIGURACIÓ: FORMULARI WALLETPASS

Premem aquí per accedir a l'article sobre com configurar el WalletPass.

4. FORMACIÓ: FORMULARI REGISTRE

Premem aquí per accedir a la formació sobre el formulari de registre.

5. FORMACIÓ: INTEGRACIÓ REVO SOLO

En els següents enllaços trobarem tota la formació necessària per poder configurar la integració amb Revo SOLO i el seu funcionament:

6. FORMACIÓ: INTEGRACIÓ REVO XEF

En els següents enllaços trobarem tota la formació necessària per poder configurar la integració amb Revo XEF i el seu funcionament:

7. FORMACIÓ: BACK-OFFICE REVO INTOUCH

En els següents enllaços trobarem la formació necessària per utilitzar correctament el back-office de Revo INTOUCH: