A continuació, explicarem com canviar els regals que tinguem acumulats en fer una comanda des de Revo SOLO.

1. Un cop a la pantalla de resum de la comanda, fem clic a T'interessa algun descompte?:

2. És possible que ja hàgim iniciat la sessió prèviament, però si no, podem fer-ho ara.

Si tenim regals per canviar, apareixeran aquí. Simplement, seleccionem el regal que volem utilitzar i fem clic a Fet:

3. Veurem com s'aplica el descompte a la comanda automàticament: