A continuació, explicarem com canviar els crèdits que tinguem acumulats en fer una comanda des de Revo SOLO.

1. Un cop a la pantalla de resum de la comanda, fem clic a T'agradaria algun descompte?:

2. És possible que ja haguéssim iniciat sessió prèviament, però si no, podríem fer-ho en aquest punt.

Si disposem de crèdits per canviar, veurem el següent:

• Canviar-ho tot: Ens canvia tots els crèdits que tenim acumulats.

• Quantitat personalitzada: Ens canvia la quantitat que indiquem de crèdits.

El text en negreta el podem configurar en la integració.

3. Si volem canviar els crèdits, fem clic a Continuar, mentre que, si decidim que no els volem utilitzar en aquest moment, fem clic Enrere.