A continuació, explicarem com fer una comanda a Revo XEF.

Punts a tenir en compte:

• Identificarem al client un cop completada la comanda i vulgui pagar.

• El client només podrà canviar regals si ha acceptat les polítiques.

• Si canviem regals o crèdits del club de fidelització, NO podrem utilitzar descomptes de Revo XEF.

• Si utilitzem descomptes de Revo XEF, NO podrem utilitzar crèdits o regals de Revo InTOUCH.

1. Un cop finalitzada la comanda i el client vulgui pagar, procedirem a identificar-lo. D'aquesta manera, podrem veure els regals i els crèdits que disposi i preguntar-li si vol utilitzar-los.

2. Un cop seleccionat el regal o els crèdits, premem a Canviar. Si el client no vol utilitzar-los en aquest moment, premerem a Fet. Automàticament, ens portarà a la pantalla de pagaments.

IMPORTANT: Si tenim aplicats regals o descomptes de Revo InTOUCH i sortim de la pantalla de pagaments, ens apareixerà una alerta indicant que els descomptes seran retirats.

IMPORTANT: Si tenim aplicats descomptes de Revo XEF i posteriorment canviem un regal, els descomptes de Revo XEF seran eliminats i només s'aplicaran els de Revo InTOUCH.