A continuació, explicarem com registrant-nos a Revo XEF.

1. Premem sobre els situats a la cantonada inferior esquerra i seleccionem InTouch:

2. Si el client és membre del club, es podrà identificar mitjançant el telèfon, el correu electrònic o el codi QR (WalletPass).

3. Si introduïm el telèfon o correu electrònic d'un client que no és membre del club, ens sortirà una alerta preguntant si volem registrar-lo.

4. Premem per registrar el client mitjançant el telèfon o el correu, d'aquesta manera rebrà un SMS o correu per completar el registre.

IMPORTANT: Si el client no completa el registre proporcionant les dades i acceptant les polítiques, no podrà canviar els regals.