A continuació, explicarem com visualitzar els regals o crèdits que tinguem acumulats en realitzar un comanda des de Revo SOLO.

1. Accedim al nostre compte, per fer-ho, ens podem identificar pel número de telèfon o pel correu electrònic.

2. Afegim el codi de verificació que hàgim rebut.

3. Premem sobre Et ve de gust algun descompte?.
Si ja havíem iniciat sessió, veurem les nostres dades. En cas contrari, ens apareixerà la pantalla per identificar-nos (punt 1), o si no estem registrats, podrem fer-ho.

4. En les nostres dades, podem veure els regals que podem canviar i el nostre crèdit acumulat.