Els modificadors opcionals en REVO permeten afegir un canvi o variant a un producte.

A diferència d'altres modificadors, aquests no es mostren en prémer sobre un producte. En canvi, una vegada afegit el producte a la comanda, pots accedir-hi prement sobre el producte i seleccionant Modificadors opcionals o mantenint premut sobre el producte:

Selecciona els modificadors que apareixen a la dreta i s'afegeixen a l'esquerra. Un cop seleccionats, has de prémer en per desar. Si et confons, pots prémer sobre el producte per eliminar-lo, o sobre la per eliminar-ne tots.

Pots afegir un nou modificador prement en el :

O si has utilitzat el cercador i no apareix, en prémer el , s'afegirà automàticament el nom per crear-lo més ràpidament:

Per crear nous modificadors, necessites tenir el privilegi assignat.

Si accedeixes al back-office, trobaràs dins de la categoria els nous modificadors:

Crear modificadors opcionals des del back-office

Al back-office, pots crear modificadors opcionals de manera senzilla:

1. Entra en una categoria.

2. A la cantonada superior dreta, tria Modificadors Opcionals.

3. Accedeix a Modificadors Opcionals i fes clic a + Nou.

• Nom: Afegeix el nom del modificador.
  • Preu: Afegeix el preu del modificador.
  • Temps d'elaboració (segons): Introdueix el temps d'elaboració. Útil si fas servir KDS.

4. Fes clic en Desar.

A la pantalla principal, pots editar o eliminar un modificador opcional. A més, a la columna suma, pots veure els modificadors més utilitzats en temps real.

Els modificadors opcionals s'ordenen a l'app per ordre d'ús, mentre que al back-office ho fan per ordre de creació.

5. Ves a Configuració / CONFIGURACIÓ DE COMANDES i activa Permetre modificadors opcionals.

IMPORTANT:

• No es pot controlar l'inventari dels modificadors opcionals. Per això, només es faran servir com a variants o si no fas servir la gestió d'inventari als teus productes.

• Actualment, no hi ha un informe que enregistri els modificadors més utilitzats.