Els modificadors opcionals s'utilitzen a REVO per afegir un canvi o variant a un producte.

A diferència de la resta de modificadors, aquests no es mostren en prémer sobre un producte, sinó que una vegada afegit el producte a la comanda, podem accedir-hi prement sobre el producte i seleccionant Modificadors opcionals o bé prement durant diversos segons sobre el producte:

Seleccionem els modificadors que apareixen a la dreta i veiem com es van afegint a l'esquerra. Un cop seleccionats els que necessitem, hem de prémer per desar-ho. Si ens hem equivocat, podem prémer sobre el producte per eliminar-lo, o sobre la per eliminar-los tots.

Podem afegir un nou modificador prement el :

O si hem utilitzat el cercador i no apareix, si premem el , ja se'ns afegirà el nom per crear-lo més ràpidament:

Nota: Per poder crear nous modificadors és important tenir el privilegi assignat.

En el back-office podem crear modificadors opcionals de manera molt senzilla. Per fer-ho:

1. Entrem en una categoria.

2. A la part superior dreta trobem l'opció Modificadors Opcionals.

3. Accedim a Modificadors Opcionals i prement sobre +Nou.

• Nom: Afegim el nom del modificador.
  • Preu: Afegim el preu del modificador.
  • Temps d'elaboració: Introduïm el temps d'elaboració. Només si utilitzem KDS.
  • Finalment, premem sobre Guardar per confirmar els canvis.

A la pantalla general, podem editar o eliminar un modificador opcional. A més, a la columna suma podem veure els modificadors més utilitzats en temps real.

Nota: Els modificadors opcionals s'ordenen en el back-office i a l'app per ordre d'ús. Apareixent a la part superior els més utilitzats.

4. Accedim a Configuració / CONFIGURACIÓ D'ORDRES i activem Permetre modificadors opcionals.

IMPORTANT: No es pot controlar l'inventari dels modificadors opcionals. Per això, només s'utilitzaran com a variants o bé si no utilitzes la gestió d'inventari als teus productes.