1. CREAR UN GRUP DE MODIFICADOR
2. ASSIGNAR UN GRUP DE MODIFICADOR
3. NO MOSTRAR AUTOMÀTICAMENT UN GRUP DE MODIFICADOR

Un grup de modificadors és la unió de dos o més modificadors. Igual que els modificadors, els grups també es poden assignar a un producte o una categoria, afectant aquest darrer a tots els productes que componen la categoria.

Per exemple, en el cas d'una barbacoa, on volem que, en primer lloc, ens pregunti pel tipus de carn i després pel nombre de persones, la millor solució seria crear un grup de modificadors.

1. CREAR UN GRUP DE MODIFICADOR

Cal tenir en compte que primerament cal crear els modificadors individualment. Un cop fet això:

1. Accedim a Catàleg / GRUPS DE MODIFICADORS.

2. A la part superior dreta, premerem el botó +Nou, afegirem un nom per al grup de modificadors i guardarem:

3. Un cop guardat, premerem sobre --, i afegirem els modificadors que ens interessin des de la llista prement Afegir:

Nota: Aquest ordre és el que ens apareixerà a l'aplicació. Es pot modificar arrossegant l'ícone . Seguidament recorda desar l'ordre perquè els canvis siguin efectius.

2. ASSIGNAR UN GRUP DE MODIFICADOR

Ara que ja tenim el grup de modificadors creat, només ens falta assignar-lo a una categoria o producte. Per fer això anirem a Grups, seleccionem la categoria o producte, l'editem i assignem el Grup de modificadors creat anteriorment a la pestanya Configuració > Grup de modificadors. En l'exemple següent, assignarem un grup de modificadors a un producte.

Desem i ja tenim associat el grup de modificadors.

3. NO MOSTRAR AUTOMÀTICAMENT UN GRUP DE MODIFICADOR

Sabem que si una categoria o un producte té assignat un Grup de modificadors, aquests apareixen cada vegada que premem sobre el producte, mostrant-nos una finestra amb les variants. Tenim la possibilitat de no mostrar automàticament un grup de modificadors en seleccionar un producte. Per fer-ho, seguirem els següents passos:

1. Accedim a Catàleg / GRUPS DE MODIFICADORS.

2. Editem el grup de modificadors, prement sobre la icona del .

3. No mostrar automàticament: Activant aquesta opció, els grups de modificadors no es mostraran automàticament.

• Per als productes, els podràs editar prement sobre la línia del producte i seleccionant l'opció d'Editar modificadors.

• Per als productes d'un menú, els podràs seleccionar deixant premut uns segons sobre el producte.