El mètode de treball Nit, com el seu nom indica, és el més recomanat per a aquells locals que es dediquin majoritàriament al món dels còctels i begudes combinades. És a dir, discoteques, pubs, cocteleries, etc.

Una de les principals demandes en aquest sector és la velocitat i aquesta és la major de les virtuts del mode Nit en Revo XEF.

COM CONFIGURAR EL MÈTODE DE TREBALL: NIT?

1. Accedeix al menú de REVO r.

2. Entra en Preferències.

3. En Mètode de treball, selecciona Nit.

4. Es recomana activar: mostrar estratègia de pin En tancar l'ordre.

5. Prem sobre el botó Desa per a confirmar els canvis.

Com funciona el mètode de treball Nit?

Una vegada activat, s'obre una nova ordre automàticament, on es poden observar algunes de les principals diferències amb altres mètodes de treball:

1. Les diferents tarifes apareixen amb icones més grades per a facilitar la selecció i velocitat.

Nota: Per defecte la tarifa estàndard ve seleccionada.

2. En els botons principals se substitueixen els habituals d'imprimir tiquet d'ordre i notes a cuina, per les formes de pagament Efectiu i Targeta. Evitant així haver d'entrar en el mòdul de pagament cada vegada que es vulgui cobrar una ordre.

Nota: Només s'haurà d'entrar si s'utilitzen altres formes de pagament diferents a Efectiu i Targeta.

3. Una vegada es tanca (cobra) una ordre, apareix la pantalla dels usuaris per a seleccionar ràpidament un i crear una ordre nova.

Nota: No es requereix introduir el pin cada vegada que se selecciona un usuari. En aquest sistema de treball es prioritza la velocitat i agilitat.

Recomanacions per a aquest sistema de treball:

1. Com ja havíem indicat prèviament, activar l'opció Mostrar PIN en tancar ordre en les Preferències de Revo XEF.

2. Desactivar en Configuració d'ordres del back-office l'opció Pin Timeout. Recorda que per a desactivar-la has de configurar-la a 0.

3. Seleccionar Sempre o Mai a imprimir factura en la secció de Configuració de factures del back-office.

Nota: Les opcions 2 i 3 afecten a tots els dispositius del compte, mentre que la 1 és específica de cada iPad.
Si en el negoci s'utilitzen diferents sistemes de treball, tingues en compte que aquestes opcions augmenten la velocitat en l'ús de Revo XEF però alguna d'elles, com que no es mostri el pin automàticament, pot afectar en la seguretat.