Per accedir a la Back Office de Revo, necessiteu algunes credencials (nom d'usuari i clau de pas). Aquests són únics i hi pot accedir qualsevol persona que tingui aquesta informació. No hi ha limitació de connexió, és a dir, hi poden accedir diverses persones amb el mateix usuari i clau de pas alhora.

Igual que els privilegis, els Privilegis de la Back permeten d'establir determinats privilegis o accessos a diverses accions/funcions, però no a l'aplicació, sinó a la Back Office, per tal de donar accés als vostres empleats sense veure's obligat a donar-los la clau de pas del compte.

Per tal de preparar els privilegis de la Back, heu de dur a terme els passos següents:

1- Seleccioneu la icona de configuració de Back Office.

2- Accediu a Privilegis de la Back al menú desplegable.

3- Creeu un Nouprivilegi al botó Nou a la banda superior dreta de la pantalla.

4- Anoteu el nom del privilegi Nou i comproveu quina és l'opció (o les opcions) que voleu triar.

Podeu crear tants grups de privilegis com us calguin, tot i que de forma general els privilegis es creen i es donen d'acord amb la posició o el propòsit.

Per a crear un grup Nou de privilegis, feu clic al botó Nou; aleshores s'obrirà una finestra nova on heu d'entrar el nom del grup i seleccionar els privilegis que voleu assignar.

Els privilegis que es mostren amb les seves descripcions són els següents:

Edita Menú: Pot veure i crear/editar qualsevol producte del compte.

Veu Menú: Només pot veure la secció de menú de tots els productes creats.

Veu Informes: Pot consultar i editar tots els informes de vendes (ordres, factures, pagaments ...).

Edita Taules: Pot accedir i personalitzar la Distribució de Taules i les sales.

Edita Configuració: Pot modificar els aspectes interns del compte de la Back Office i la configuració de l'aplicació Revo Xef.

Gestiona Comandes de Compra: Pot gestionar les comandes de compra als proveïdors.

Gestiona Compte: Pot accedir a la modificació del compte. Es poden trobar modificacions de clau de pas i subscripció en aquesta secció.

Informació d'Empleats: Pot editar les dades dels empleats. El canvi de privilegis o PIN són els aspectes més interessants d'aquesta opció.

Nota: Podeu seleccionar totes les opcions que vulgueu, segons els privilegis que vulgueu oferir als vostres empleats; només veuran les seccions assignades a cadascun d'ells.

Un cop creat el perfil Privilegis de la Back, heu de seleccionar l'empleat a qui li voleu atorgar els privilegis.

Per fer-ho, heu de desplaçar-vos i seguiu els passos següents:

1- Seleccioneu la icona de configuració de Back Office.

2- Accediu al menú lliscant de **Empleats **.

3- Seleccioneu l'empleat al qual voleu assignar el privilegi, seleccionant el botó de llapis d'edició.

4- Introduïu els privilegis a la secció Privilegis de la Back.

5- Creeu una nova clau de pas a la secció **Clau de pas **per tal que l'empleat pugui iniciar la sessió a Back Office amb un codi diferent al vostre.

6- Deseu els canvis realitzats.

Nota: Per accedir a la seva pàgina individual i personalitzada de la Back Office, els empleats han d'introduir l'URL: revoxef.works. Un cop fet això, han d'introduir la plantilla següent a la secció d'usuari: nom@establimentnom. Finalment, han d'introduir la clau de pas que se'ls haurà assignat a la secció següent.

Actualment, hi ha un tipus d'**usuari amb privilegis reduïts **, és a dir, una opció per als usuaris que han d'entrar al Back Office però no han de poder accedir a configuracions o informes de vendes. Normalment aquest tipus d'usuaris es creen per tal que els gestors de restaurants tinguin accés a canviar o modificar productes, però no a la resta de la informació.

Com es pot crear un usuari de Back Office amb privilegis reduïts:

1. Accediu a la secció de Usuaris de Back Office.

2. Editeu amb la icona l'usuari que requereixi l'accés amb privilegis reduïts.

3. Introduïu una clau de pas al camp corresponent. Aquesta serà la clau de pas que s'utilitzarà per tal d'accedir a la Back Office.

1. Feu clic a Desa.

Com accedir a la Back Office amb un usuari amb privilegis reduïts:

1. Accediu a [Back Office] (http://revoxef.works)

2. L'usuari que ha d'introduir és diferent d'un usuari normal. En lloc d'accedir amb un usuari, heu d'introduir la combinació següent:

Usuari: Nom d'usuari (revo) @Nom del compte (revoeng).
Exemple: revo@revoeng

1. Introduïu la clau de pas que heu creat prèviament per a aquest usuari.

Exemple: exemplepwd

1. Feu clic a Inicia sessió.

Com es pot veure a la imatge següent, un cop accediu a Back Office com a usuari amb privilegis reduïts, només podeu entrar i modificar grups, però no teniu accés a la resta d'opcions.