En aquesta secció, podeu configurar tot allò que està relacionat amb les Comandes. Tot seguit veureu les diverses opcions:

• Ordre dels plats: Activeu aquesta opció per a permetre seleccionar l'ordre dels plats.

• Munta productes similars: Activeu aquesta opció per a muntar els mateixos productes a la mateixa línia de comandaments.

• Comparteix comandes: Activeu aquesta opció per tal de permetre als usuaris de compartir comandes.

• Pregunta per nombre de comensals: Quan aquesta opció està activada, veureu la pantalla per a seleccionar el nombre de comensals fent clic a una taula buida.

• Mostrar icona quadrada: Seleccioneu aquesta opció per a mostrar les icones a l'aplicació com a quadrat i no com a cercle (opció predeterminada).

• Gestió de seients: Podeu seleccionar diferents opcions:

1. No: Servei no actiu
  2. Gestió de Seients: Quan obriu una nova comanda, les icones dels convidats es mostraran just a sota de les icones d'ordres de plat. D’aquesta manera, podreu gestionar els plats per a cada comensal. Consulteu l'article sobre com utilitzar la Gestió de Seients a l'aplicació per obtenir més informació sobre aquesta funció.
  3. Tarifes: Enlloc de mostrar les icones de Gestió de Seients, quan obriu o editeu una nova comanda, el sistema mostrarà les icones de Tarifes.
  • Arrodoneix: Habiliteu aquesta opció per tal d'arrodonir els preus a .X0 o .X5 a taules amb percentatges.

• Quantitats negatives: Amb aquesta opció activada, podreu utilitzar quantitats negatives en els productes (-1, -2, etc.)

• Restriccions de sortida: Apliqueu restriccions al tancament temporal.

1. No: No hi ha restriccions.
  2. Comandes obertes: No es permet de tancar el torn si hi ha comandes obertes.
  3. Comandes obertes per l'usuari: No es permet de tancar el torn si l'usuari té comandes obertes al seu compte.

Nota: Opció disponible des de la versió 2.0 en endavant.

• Presència automàtica: En activar aquesta opció, quan l'usuari utilitza el codi per primera vegada, el sistema se n'adonarà automàticament. A més, si l'usuari havia deixat la seva presència oberta el dia anterior, el sistema es desactivarà.

Nota: Opció disponible des de la versió 2.0 en endavant.

• Mostra el missatge de canvi: Seleccioneu-la si voleu recuperar un missatge de canvi quan tanqueu una comanda a l'aplicació. Per exemple, una comanda de 10,50 € amb un ingrés de 15,50 €.

• Temps de descans per a mostrar el PIN: Seleccioneu el temps de descans abans que Revo torni a sol·licitar el PIN.

Nota: Si seleccioneu 0, Revo desactiva aquesta opció i mai no us demanarà el PIN.

• Producte per defecte: Seleccioneu el producte que voleu afegir automàticament en obrir una nova comanda. Aquest producte es multiplica pel nombre de comensals seleccionats. Per exemple: servei cobert.

• Menús establerts - Ordre dels plats d'impressió: Habiliteu aquesta opció per imprimir a les entrades de comandes aquesta opció per a la comanda dels menús de conjunt.

• Menús establerts com a productes normals: Quan aquesta opció està activada, els productes del menú de configuració s’imprimeixen juntament amb la resta de productes. Els productes del menú de configuració seran indicats amb una (M). Vegem un exemple de dos comensals, un amb productes del menú principal i l’altre amb productes de menú Set.

Ordre: 1234
          Cambrer: Luke Skywalker
          Taula: 5
          Sopars: 2
          {Data}
          ---------------------------------
          PRIMERS                         -> Ordre de plats
          ---------------------------------
          1 Amanida de formatge de cabra  -> Producte de carta
          1 [M] Amanida verda -> Configura el producte del menú (M)
          ---------------------------------
          SEGONS
          ---------------------------------
          1 Filet amb foie
              - Mitjà
          1 [M] Paella
          ---------------------------------
          POSTRES
          ---------------------------------
          1 crema de Trinitat
          1 [M] Fruita del temps

Important: Per tal que aquesta opció funcioni, és imprescindible que els noms de les Ordres de plat al Menú i a la Carta siguin exactament. el mateix.

Nota: Quan està desactivat, les plaques Menú i Carta apareixen per separat, de manera que aquesta opció és totalment recomanable per a empreses on pugueu combinar els menús amb la resta de productes.

Per endur: Aquestes opcions només funcionen si el sistema de treball de l'App està configurat com a Per endur/TPV o Per endur.

• Per endur: imprimeix a la cuina quan imprimiu: Si marqueu aquesta opció, els productes s’imprimiran quan es tanqui (cobri) una comanda a la cuina i a la barra alhora.

• Per endur: imprimeix tiquet d’espera: Si marqueu aquesta opció, el tiquet d’espera del client s’imprimirà amb una numeració correlativa. D’aquesta manera podreu avisar els clients mitjançant el seu número de tiquet d’espera.

** Important:** Si voleu utilitzar aquesta opció, és imprescindible que la impressora estigui habilitada per a multisessió, de tal manera que pugui imprimir la factura i el tiquet d'espera alhora. Si la impressora no té aquesta opció, no es pot utilitzar, perquè la impressora no pot imprimir dues entrades consecutives.