Crear una reserva amb Revo FLOW és extremadament fàcil i intuïtiu!

En qualsevol de les pantalles o vistes podem seleccionar el botó que es troba en la part superior dreta de l'app. Seguidament, apareix la següent pantalla:

1. Seleccionem el nombre de comensals:

• Data: Per defecte apareix la data actual. Però podem prémer sobre ella per a seleccionar qualsevol altra data.

• Comensals: Nombre de persones per a la reserva. Si són més de 6, premem sobre Una altra quantitat i introduïm el número desitjat.

2. Seleccionem l'hora de la reserva i la sala.

• Sala: En la part superior ens apareixen les sales, premem sobre el nom i podrem canviar de sala.

• Capacitat: Sota cada hora disponible, ens indica la capacitat ocupada de la totalitat de la sala que podem albergar. En la imatge veiem que en el torn Esmorçar no hi ha cap reserva sent la capacitat de 44/44.

3. Busquem al client.

• Client habitual: Els clients que hagin realitzat una reserva amb anterioritat ja estan guardats en la nostra base de dades. Utilitzem el cercador per a localitzar-los. Podem fer-ho a partir del nom, cognoms, número de telèfon o correu electrònic. En començar a escriure, Revo FLOW comença a filtrar per tots els nostres clients fins a donar amb ell/ella. Això fa que el procés sigui àgil i molt ràpid. Una vegada localitzat, simplement premem sobre el nom per a seleccionar-lo.

• Client nou: Seguint amb l'exemple anterior, introduïm en el cercador un número de telèfon per a comprovar si el client el tenim en la base de dades, però no apareix cap resultat. En aquest moment, premem sobre el botó Afegir client i continuem introduint la informació sobre el client. Veurem que el telèfon que s'havia introduït anteriorment no cal escriure'l de nou, sinó que ja apareix.

• Client esporàdic: Si el client és puntual i no volem afegir la seva informació en la nostra base de dades, la informació que afegim no serà guardada.

4. Confirmem la reserva.

Si tota la informació afegida és suficient podem prémer a Finalitzar, si, per contra, volem cancel·lar la reserva, simplement hem de prémer sobre la .

Si volguéssim afegir més informació a aquesta reserva, premem a Desar amb més opcions, on ens apareixerà la següent pantalla:

• Estat: Seleccionem l'estat de la reserva: Pendent o Confirmada.

Nota: Quan es realitza una reserva podem configurar en el back-office si volem que el client rebi tots els detalls per correu electrònic. A més, si s'activa aquesta opció, podem configurar també si pot o no confirmar la reserva i fins i tot si pot cancel·lar-la a través del correu. Més informació sobre configuració aquí.

• : Podem afegir productes a la reserva. Podem obtenir més informació sobre els productes aquí.

• : Si volem afegir una paga i senyal, podem fer-ho des d'aquesta pestanya. Més informació sobre els pagaments aquí.

Si premem en els de la cantonada superior dreta podem afegir o editar la següent informació:

• Data: Podem modificar la data.

• Comensals: Podem modificar els comensals.

• Hora: Podem canviar l'hora i la sala.

• Client: Podem canviar de client.

• Origen: Seleccionem l'origen de la reserva de la llista. Per exemple: telèfon, web, giny. Un motiu pot ser purament estadístic. Més informació en aquest article.

• Referència: Seleccionem una referència de la llista. Per exemple, es poden utilitzar les referències per a indicar que agència, hotel o persones ens han fet la reserva en cas de voler tenir estadístiques o bé si s'emporten algun tipus de comissió, etc. Més informació aquí.

Nota: Tant les referències com l'origen no són camps obligatoris, així que si no ens interessa tenir aquestes dades, simplement no els introduïm en fer una reserva.

• Notes: Utilitzarem aquest camp per a indicar qualsevol petició que el client faci sobre la reserva. Per exemple: El client indica que li agradaria asseure's en una taula amb vista a la mar.

• Tags: Disposem de tags per a afegir en les reserves per a donar informació de manera més visual. Per exemple: si el client és VIP o si té mobilitat reduïda per a tenir-lo en compte a l'hora d'assignar una taula.

Una vegada afegida tota la informació, simplement premem sobre Back i premem fora de la finestra de reserves per a sortir.

Nota: Si un client vol una taula en concret podem realitzar la reserva directament des de la taula, lliscant amb el dit cap avall i prement en Nova reserva.