Les formes de pagament són els mètodes que utilitzareu a Revo FLOW per cobrar les reserves.

Nota: Efectiu, targeta i Redsys vénen per defecte i no es poden eliminar. Es poden editar mitjançant el botó .

Es poden crear noves formes de pagament amb el botó +Nou.

Ens apareixerà la següent pantalla que haurem d'omplir:

• Nom: Introduir el nom.

• Premem Desa per a confirmar els canvis.

PAGAMENTS DES DE L'APP

Per a realitzar un cobrament simplement cal anar a la reserva i prémer en :

• Premerem a Afegir pagament.

• Triarem el mètode de pagament, l'import i . Automàticament se'ns obrirà l'app de XEF i haurem de confirmar el pagament.

• Una vegada tornem a l'app de FLOW veurem com s'ha registrat el pagament en la fitxa de la reserva.

Nota: Si volguéssim fer una devolució, és el mateix procés, simplement cal activar Devolució.