Des de l'apartat de productes, podem trobar la secció llesta, en la qual podem afegir tots els productes que vulguem que estiguin disponibles des de l'app de Revo FLOW.

Per a això simplement hem de prémer en +Nou:

En el cercador escriurem el nom del producte que vulguem agregar i premem a Afegir.

Una vegada afegits tots els productes es poden editar prement en el :

• Producte disponible en dates: Podem afegir les dates en la qual els productes estaran disponibles.

• Producte disponible per torns: Podem seleccionar si el producte està disponible en els torns seleccionats.

• Producte no disponible per torns: En aquest apartat ens apareixen els nostres torns, per defecte els productes estan inclosos en aquest apartat, però prement les ens afegirà en la secció de productes disponibles per torns.

• Finalment, premem a Desa.

AFEGIR PRODUCTE DES DE L'APP

Per a afegir productes a les reserves es pot triar a l'hora de crear la reserva, una vegada emplenats els camps d'informació del comensal i acceptar-los, apareixerà la pantalla amb les dades.

• Premerem sobre

• Seleccionem Afegir productes

• Seleccionem els productes i les quantitats i premem Desa

• Finalment, premem sobre Finalitzar.

També podem afegir-ho a una reserva ja creada:

• Busquem la reserva i premem sobre :

• Seleccionem Afegir productes

• Seleccionem els productes i les quantitats desitjades i premem Desa.

• Finalment, premem sobre Desar canvis.