La gestió de l'efectiu és un aspecte important per a qualsevol empresa.

Els problemes comuns als punts de venda inclouen el quadre de caixa durant els canvis de torn i al final del dia. Pots experimentar pèrdues a causa de cobraments incorrectes, bitllets falsos, errors en el canvi, petits robatoris o assalts durant els trasllats. En aquests casos, una Màquina d'Efectiu pot ser la solució ideal per a la teva empresa.

A REVO oferim solucions amb diverses màquines de gestió d'efectiu.

COM CREAR UNA MÀQUINA D'EFECTIU

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / MÀQUINES D'EFECTIU.

3. Fes clic a + Nou i omple les dades següents:

• Nom: Escriu el nom de la màquina d'efectiu.

• Tipus: Tria el model de la màquina d'efectiu de la llista.

• IP: Introdueix la IP de la teva màquina d'efectiu.

4. Fes clic a Desar.

5. Configura les quantitats de canvi a Fons de caixa. Apareixerà la següent finestra per afegir les quantitats necessàries:

6. Fes clic a Desar.

ASSIGNAR LA MÀQUINA D'EFECTIU AL CAIXER

Quan hagis creat la màquina d'efectiu al back-office, només cal que l'assignis a un caixer. Edita o crea el caixer i selecciona la màquina a màquines d'efectiu. Més informació aquí.

A partir d'aquest moment, a l'app de REVO, en seleccionar la icona d'efectiu per tancar i cobrar una ordre, REVO es connectarà a la màquina d'efectiu per gestionar el cobrament. Quan la transacció acabi, REVO tancarà l'ordre automàticament.

Recorda activar el privilegi de Màquina d'efectiu per poder entrar al menú de configuració.