- ESTAT: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.3

1. CONFIGURACIÓ DE LA MÀQUINA D'EFECTIU CASHDRO
2. CONFIGURACIÓ DEL BACK-OFFICE DE REVO

Passos a seguir un cop el tècnic de CashDro ha deixat la màquina operativa.

1. CONFIGURACIÓ DE LA MÀQUINA D'EFECTIU CASHDRO

Creació usuari REVO:

• Accedir amb usuari: admin, contrasenya: 159.

• Configuració / codi: 751533.

• Usuaris / Nou Usuari.

• Crear l'usuari: revo, contrasenya: 1029.

• Atorgar al nou usuari tots els permisos.

Nota: Desplaçar la pantalla cap avall per poder marcar tots els permisos

Canviar IP de la CashDro:

• Accedir amb usuari de configuració.

Nota: NO és l'usuari admin, ni tampoc l'usuari revo.

• Configuració / Accions / Configurar la xarxa.

• Configurar una IP de la xarxa del client.

2. CONFIGURACIÓ DEL BACK-OFFICE DE REVO

CREACIÓ DE LA MÀQUINA D'EFECTIU CASHDRO

Per crear la nostra màquina d'efectiu CashDro a REVO, hem de:

1. Accedir al back-office de Revo XEF.

2. A la secció de Configuració / Màquines d'efectiu.

3. Prémer sobre +Nou per afegir la màquina d'efectiu.

Omplim la següent informació:

• Nom: Nom identificatiu per a la màquina d'efectiu.

• Tipus: CashDro.

• IP: Adreça IP prèviament configurada.

4. Premem sobre Guardar.

ASSIGNACIÓ DE LA MÀQUINA CASHDRO AL CAIXER

1. Un cop creada la màquina d'efectiu CashDro al back-office de Revo XEF, hem d'assignar-la a un caixer.

Per fer-ho, dins de la secció Configuració accedim a la secció Caixers.

2. Editem un caixer o en creem un de nou.

3. A Màquina d'efectiu assignem la màquina d'efectiu que hem creat anteriorment.

Nota: També podem crear la màquina de diner dins de la configuració d'un caixer, prement sobre el botó +, afegint la informació i prement sobre Guardar.

4. Premem sobre Guardar al final de la pàgina.

PRIVILEGIS APP NECESSARIS PER ALS EMPLEATS

Cal tenir en compte que perquè un empleat pugui treballar correctament amb la màquina d'efectiu, ha de tenir activats uns privilegis al back-office de Revo XEF, Privilegis de l'app.

Hi ha dos privilegis de màquines d'efectiu:

• Màquina d'efectiu: Permet accedir a la configuració de la màquina d'efectiu.

• Buidar màquina d'efectiu Permet fer buidats de la màquina d'efectiu.

Nota: Un cop activats els checks desitjats, haurem d'associar el privilegi d'app que hem creat a l'empleat corresponent a la secció Empleats.