1. COMPTADORS
2. CONFIGURACIÓ DE FACTURA
3. COMPTADOR DE CAIXA
4. INFORMACIÓ IMPORTANT

Les sèries de facturació et permeten especificar la numeració de les factures depenent del seu tipus. REVO pot diferencia entre:

• Factura simplificada
  • Albarans
  • Devolucions
  • Offline
  • Factura agrupada
  • Factura nominal
  • Devolucions factures nominals
  • Factura amb descompte fiscal

1. COMPTADORS

A Comptadors pots crear i editar les sèries de facturació. Cada sèrie té un nom, comptador i format.

Només pots modificar els comptadors des d'un compte administradora (per exemple, distribuïdor) amb el torn tancat.

Si fas clic en el o en + Nou, s'obrirà la següent finestra:

• Nom: Assigna un nom per identificar la sèrie. Exemple: Factura simplificada.

• Prefix: Configura el prefix per a les teves factures. Pots utilitzar el text {year} i s'afegirà l'any en curs. Deixa buit si no vols prefix.

• Formats per defecte de REVO:
      • Factura simplificada: R%d
      • Albarans: NA-%d
      • Devolucions: RF-%d
      • Offline: OF-%d
      • Factures Agrupades: G-%d
      • Factura Nominativa: NOM-%d

• Longitud mínima: Configura la longitud mínima dels teus números de document.

• Comptador: Modifica la numeració de la factura. Aquesta numeració és correlativa i s'incrementa amb cada factura generada.

2. CONFIGURACIÓ DE FACTURA

A Configuració de factura pots assignar els comptadors als següents tipus de factura:

• Imprimir factura: Selecciona com vols imprimir la factura en cobrar.

• Text de factura PDF: Afegeix un text per a la factura PDF. Exemple: la factura generada des del back-office.

• Factura simplificada: Aplica a totes les factures, excepte les especificades a continuació.

• Devolucions: Aplica a totes les devolucions excepte factures nominatives i albarans.

• Albarans: Aplica a albarans sense validesa fiscal. Es generaran en fer càrrecs d'habitació a PMS integrats amb REVO o amb el mètode de pagament "Hotel".

• Offline: Factures generades sense connexió utilitzaran aquesta sèrie.

• Factura agrupada: Factures agrupades generades des del back-office.

• Factura nominal: Factures amb un client associat (amb NIF configurat).

• Devolucions factures nominatives: Devolucions amb un client associat (amb NIF configurat).

• Factura amb descompte fiscal: Factures amb descompte fiscal (més informació aquí).

3. COMPTADOR DE CAIXA

Per assignar una sèrie de facturació personalitzada a un caixer, fes-ho a Caixers.

Edita el caixer i a "Comptadors", selecciona el comptador des del desplegable "Factura simplificada" i/o "Devolucions".

Si es deixen buits, s'utilitzaran les sèries assignades a "Configuració de factura".

4. INFORMACIÓ IMPORTANT

Factures superiors a 3000 €:

Si una factura supera els 3000 €, REVO et demanarà associar un client i utilitzarà el comptador de factures nominatives.

Devolucions:

Les devolucions només es poden fer des de l'app.

Des de l'"Històric", selecciona l'ordre a tornar i a accions, prem "Fer una devolució". Això generarà una factura rectificativa amb el comptador de "Devolucions".

Associar/desassociar client de factura emesa:

En associar/desassociar un client d'una factura des de l'app (històric) o el back-office (llistat de factures), es generarà una factura rectificativa i una nova factura amb la sèrie correcta (nominativa o simplificada).