REVO permet de vendre productes amb diferents formats de venda, cosa que millora substancialment l'organització i la gestió de l'inventari. D'aquesta manera, no cal crear diferents productes individualment. A cadascun dels formats hi podem configurar el preu, la quantitat a descomptar de l'inventari, la unitat, les tarifes i un grup de combinats si fos necessari.

En la majoria de casos, aquest tipus de producte se sol utilitzar per a les begudes alcohòliques. Per exemple, un whisky que podeu vendre al vostre establiment com a combinat, com a només amb gel i com a xopet. Ara en veureu un exemple.

Prèviament cal crear els formats de venda que utilitzareu per als productes. Per a fer-ho, entreu a Formats de venda.

1. Feu clic al botó +Nou.
2. Afegiu un nom.
3. Desa.
4. Afegiu una imatge al format de venda.

Tot seguit cal crear un producte amb format de venda. Un cop a la categoria, aneu al botó +Nou i seleccioneu Producte amb format de venda.

A la finestra que apareix, afegiu-hi un nom, i a la pestanya de preus entreu a Formats de Venda.

Nota: Abans de poder entrar a Formats de venda, cal desar el producte.

A continuació, heu d'afegir cada format de venda per a aquest producte i omplir els altres camps:

• Llista de formats de venda: Llista on es poden afegir formats de venda per a aquest producte. A l'exemple hem afegit només amb gel, combinat i xopet.

• Preu: Preu de venda per a cada format. Per defecte va amb impostos inclosos, com qualsevol altre producte.

• Quantitat: Quantitat a descomptar de l'inventari per cada format de venda. D'aquesta manera, es pot descomptar una quantitat diferent per a cadascun d'ells.

• Unitat: Seleccionar la unitat correcta per a cadascun dels formats de venda. A l'exemple, la unitat principal de l'whisky és Ampolla de 75cl., o sigui, que els formats de venda es poden controlar en cl.

• Tarifes: Si al compte hi ha creades diverses tarifes per import, aquí es poden afegir per cada format de venda.

• Grup de Combinats: Seleccioneu un grup de combinats si el format de venda ho requereix. Per exemple, en aquest cas, quan seleccioneu combinat, l'app preguntarà per la llista de refrescos. Apreneu més sobre Grups de Combinats

Nota: Quan se selecciona un grup de combinats, es descompta una unitat de l'estoc del combinat seleccionat.

A l'app, quan seleccioneu el producte amb format de venda us apareix la pantalla següent:

Nota: Un cop s'ha creat un producte amb format de venda, pot ser molt útil utilitzar el menú Duplicar per a crear altres begudes. D'aquesta manera només caldrà modificar-ne el preu, però la resta de configuracions ja estaran creades.

Apreneu a duplicar aquí.