1. CONFIGURACIÓ EN EL BACK-OFFICE
2. VISUALITZACIÓ EN L'APP
3. EXEMPLE PRÀCTIC

REVO et permet vendre productes amb diferents formats de venda, millorant l'organització i gestió d'inventari, sense necessitat de crear productes diferents individualment.

Aquest tipus de producte s'utilitza principalment per a begudes alcohòliques.

Per exemple, un whisky que pots vendre com a combinat, només amb gel, en xarrup o directament l'ampolla.

1. CONFIGURACIÓ EN EL BACK-OFFICE

Primer, crea els formats de venda que utilitzaràs en els productes. Per a això,

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Catàleg / FORMATS DE VENDA.

3. Fes clic a + Nou.

• Nom: Afegeix un nom.

4. Fes clic a Desa.

5. Opcional: afegeix una imatge al format de venda.

Ara, has de crear un producte amb format de venda. Per fer-ho:

1. Ves a Catàleg / GRUPS.

2. Accedeix a la categoria que t'interessa i fes clic a + Nou: Producte amb format de venda.

3. Introdueix la informació del producte i a la pestanya de preus entra a Formats de Venda.

Guarda el producte abans d'entrar a formats de venda.

4. Fes clic a + Afegir i completa els camps:

• : Selecciona el format de venda.

• : Preu de venda.

• Quantitat: Quantitat a descomptar de l'inventari.

• Unitat: Selecciona la unitat correcta.

Es descomptarà una unitat de l'estoc del combinat seleccionat.

• Grup de Combinats: Selecciona un grup de combinats si és necessari. Més informació aquí.

5. Fes clic a Afegir.

6. A preus, afegeix les tarifes per a cada format de venda.

• Fes clic sobre el 0.

• Selecciona la tarifa, afegeix el preu i fes clic a + Afegir.

Les tarifes han d'haver estat creades prèviament. Més informació aquí.

2. VISUALITZACIÓ A L'APP

A l'app, quan selecciones el producte amb format de venda, et surt la següent pantalla:

Un cop has creat un producte amb format de venda, pot ser molt útil utilitzar l'opció de duplicar per crear altres begudes. D'aquesta manera només hauràs de modificar el nom i el preu, però la resta de configuracions ja estaran creades.

3. EXEMPLE PRÀCTIC

En aquest exemple crearàs dos formats de venda: gerra i canya.

2. Ves a Catàleg / FORMATS DE VENDA.

3. Fes clic al botó + Nou, afegeix el nom Canya i fes clic a Guardar. Fes el mateix per a la Gerra.

4. Ves a Catàleg / GRUPS / Begudes / Cerveses.

5. Fes clic a + Nou: Producte amb format de venda. Crea el producte Damm Barril, completa totes les dades i prem Guardar.

6. Fes clic sobre el , ves a la pestanya Preu i prem sobre Formats de venda.

7. Fes clic a + Afegir, omple les dades de la Canya i prem Afegir. Repeteix per a la Gerra.

Ja tens els productes creats, ara quan afegeixis des de l'app el producte Damm Barril, et demanarà el format: