1. COM CREAR COMBINATS
2. ASSOCIAR ELS COMBINATS A PRODUCTES AMB FORMATS DE VENDA
3. VISUALITZACIÓ DE GRUPS DE COMBINATS A L'APP

Els combinats són productes que es venen junts amb productes amb format de venda. Per exemple, una beguda alcohòlica com el vodka es ven amb un refresc.

1. COM CREAR COMBINATS

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Catàleg / COMBINATS.

3. Fes clic a + Nou a la cantonada superior dreta.

• Nom: Indica un nom.

4. Fes clic a Guardar.

5. A la columna Productes, fes clic a les --, selecciona el producte des del menú desplegable, afegeix el suplement de preu i fes clic a Afegeix.

2. ASSOCIAR COMBINATS A PRODUCTES AMB FORMATS DE VENDA

Un cop creats els combinats i afegits tots els productes, cal associar-los a un o diversos productes amb formats de venda.

1. Accedeix a un producte amb format de venda.

2. Fes clic a la pestanya de preus.

3. Entra als formats de venda.

4. Fes clic a + Afegeix per crear un nou format de venda o al per editar-ne un existent. Selecciona el grup de combinats des del desplegable i després prem Guardar.

3. VISUALITZACIÓ DE GRUPS DE COMBINATS A L'APP

A la imatge inferior, pots veure que en seleccionar el producte Vodka, et demanarà el format de venda (amb gel, combinat, colpet, ampolla).

En triar Combinat, es mostrarà la pantalla de combinats perquè puguis seleccionar un refresc. Per exemple, tria Coca-Cola. Així, s'afegirà a la comanda un Vodka amb Coca-Cola.