Amb REVO, duplicar/ moure productes és senzill. Pot ser una solució molt útil en alguns casos, i us estalviarà molt de temps en la creació de productes.

Per fer-ho, aneu a una categoria i seleccioneu la icona

• Seleccioneu Duplica.
  • Afegiu-li un nom.
  • Trieu la categoria on es duplicarà el nou producte.
  • Feu clic a Desa.

La mateixa funció ens permet moure un producte; així ens estalviem d'haver de suprimir-lo i crear-lo de nou en una altra categoria.

Feu clic a la mateixa icona superior, però aquest cop seleccioneu l'acció Mou.

• Seleccioneu Mou.
  • Trieu la categoria on es mourà el producte.
  • Feu clic a Desa.

Nota: A més dels productes, aquestes accions també estan disponibles per a categories.