La pantalla de pagament és una de les més utilitzades a Revo Xef. Des d'aquí podeu facturar i cobrar als vostres clients (per persona, per articles ...), ja sigui en efectiu o amb targeta o amb altres formes de pagament. Disposareu d'una calculadora que ens ajudarà a gestionar canvis i propines.

COM ACCEDIR A LA PANTALLA DE PAGAMENT:

Podeu accedir-hi de tres maneres diferents:

Accés des de la vista prèvia:

• Feu clic a la taula que voleu cobrar.
  • A la pantalla que apareix (vista prèvia), feu clic a la icona

Accés des de la vista prèvia editant una comanda:

• Feu clic a la taula que voleu cobrar.
  • A la pantalla que apareix (vista prèvia), feu clic a Edita comanda.
  • Un cop dins de la comanda, feu clic a

Accés des d'Accions ràpides editant una comanda:

• Amb el gest següent podeu accedir a les accions ràpides: Feu lliscar el dit de dalt a baix des de la taula que voleu cobrar.

• Seleccioneu Edita comanda.

• Tot seguit, feu clic a la icona

PANTALLA DE PAGAMENT:

1. Dividir per persona: Podeu dividir el total del compte en parts iguals per a diversos comensals. D'aquesta manera, podreu cobrar per separat de cadascun d'ells. Per exemple, a la imatge de dalt, el total és de 80,10 € i hi ha 3 comensals. Si feu clic a i després al 3, el compte es dividirà en tres parts iguals de 26,70 €. Obteniu més informació a aquest enllaç.

Important: Quan el compte es divideix pels comensals, es gestiona el cobrament de manera individual, però s'obté un tiquet únic imprès amb el total.

2. Dividir per ítems o productes: En aquest cas, quan feu clic a , dividiu per productes. Aquest és un exemple clar quan cada comensal vol pagar els productes que ha consumit. Un cop fet clic a la icona, seleccioneu els productes que el client vol pagar i efectueu el pagament. Altre cop, d'acord amb la imatge de dalt, feu clic a la icona i després a Amanida de quinoa, hamburguesa japonesa i una Guiness. El client ha de pagar 27,80, que és la suma dels tres articles. Obteniu més informació a aquest enllaç.

Important: En aquest cas, cadascun dels clients sí que es podrà endur una factura amb els productes que ha pagat.

3. Factures: Consulteu les factures associades a la taula.

4. Assigna un client a la factura: Al moment de cobrar, si el client ho requereix, podeu crear la factura introduint les seves dades fiscals. Per a fer-ho, feu clic a i creeu un client nou si és la primera vegada que sol·liciteu la factura o, si són clients habituals, seleccioneu-los de la llista. D'aquesta manera, quan realitzeu el pagament, la factura s'imprimirà amb les dades fiscals de la nostra empresa i les del client, de tal manera que compleixi tots els requisits legals. Obteniu més informació en aquest enllaç.

5. Informació: A aquesta part de la pantalla ens apareix si hi ha alguna quantitat pagada, l'import pendent de cobrar i, a la part dreta, el canvi que s'ha de tornar.

6 Import: Aquí apareix l'import que heu entrat amb la calculadora o bé els imports fixats.

7 Calculadora: La zona central ens mostra la calculadora i les unitats monetàries. Podeu entrar un import manualment a la calculadora o fer clic a l'import fixat per a entrar l'import donat pel client a l'hora de pagar, de manera que el sistema calcularà el canvi que s'ha de tornar.

8 Zona inferior: Aquesta part de la pantalla mostra els quatre botons principals per a tancar una ordre. D'esquerra a dreta:

• Imprimeix el compte.
  • Efectiu.
  • Targeta
  • Altres formes de pagament.