Amb Revo XEF pots dividir un compte per comensals en tancar una comanda. Així, la comanda es divideix entre els comensals seleccionats, cosa que facilita la gestió del pagament.

Per accedir a la pantalla de cobrament de Revo XEF, tens tres opcions:

1. Accedir des de la vista prèvia:

• Prem sobre la taula que vols cobrar.

• A la pantalla que apareix, prem sobre la icona .

2. Editar una comanda des de la vista prèvia:

• Prem sobre la taula que vols cobrar.

• A la pantalla, prem sobre Editar a la cantonada superior dreta.

• Un cop dins de la comanda, prem sobre .

3. Editar una comanda des de les accions ràpides:

• Desplaça de dalt cap avall des de la taula que vols cobrar.

• Selecciona Editar comanda de la llista que apareix.

• Dins de la comanda, prem sobre .

Dividir per comensals

1. A la pantalla de cobrament, prem sobre el botó per dividir per comensals.

2. Apareix una pantalla numèrica que et pregunta pel nombre de comensals.

3. Prem sobre el número.

Si necessites més de 6, prem sobre Altres... i selecciona el número desitjat.

4. El compte es divideix pels comensals seleccionats. A l'exemple, s'han seleccionat 2.

5. Gestiona el pagament del primer comensal (1/2). En aquest cas, es farà un pagament en efectiu:

• Del total de 29,00 €, aquest comensal ha de pagar la meitat: 14,50 €. Et dóna un bitllet de 50 €.
  • Indica 50 i marca Efectiu per cobrar el primer comensal.
  • Apareix un missatge amb el canvi a donar i una recomanació d'unitats monetàries. Aquest missatge és informatiu.
  • Prem OK i segueix amb el segon comensal.

6. Gestiona el pagament del segon comensal (2/2). En aquest cas, pagarà una part en efectiu i la resta amb targeta.

• Indica 10 € i prem Efectiu.
  • Et queden 4,50 €. Prem Targeta.

7. Com que tots els productes s'han pagat, la comanda es tancarà automàticament.

8. Finalment, segons la configuració a Empresa sobre Imprimir Factura, aquesta s'imprimirà directament o apareixerà un missatge preguntant si vols imprimir-la.

IMPORTANT: En dividir el pagament d'una comanda per comensals, només s'imprimirà una factura per a tots. Si cada comensal vol una factura, s'haurà de reimprimir.