Crear un nou client i associar-lo a una factura és molt fàcil amb REVO! S'ha acabat de prendre les dades del client i dir-li que la factura ja l'hi enviaran des de l’oficina. Ara podeu fer-ho abans de tancar una comanda, o bé amb una comanda ja tancada i cobrada.

1. Un cop tingueu l'ordre de tancar, seleccioneu la icona de moneda

2. Seleccioneu la icona

3. Si el client ha donat les seves dades abans, utilitzeu el navegador i seleccioneu-lo. Si, d’altra banda, és un client nou, seleccioneu Nou client.

4. A continuació, introduïu totes les dades i feu clic a Desa el client.

Nota: El nom, el NIF, l’adreça i la ciutat són camps imprescindibles. L’aplicació els mostra d’un color diferent. Si no introduïu tots aquests camps, no podreu desar el client.

Important: El camp de correu electrònic no és fonamental per a desar un client, però és imprescindible si voleu utilitzar l’opció d’enviar la factura per correu electrònic.

Si es produeix un error en introduir les dades, sempre es poden editar fent clic a la icona que es mostra al costat del nom o des del back-office.

5. Un cop seleccionat el client, el nom es mostrarà al costat de la icona en color taronja.

6. Finalment, al final, tanqueu la comanda fent clic a Efectiu, Targeta o qualsevol altre mètode de pagament. La factura s’imprimirà com de costum, però aquesta vegada es mostraran les dades del client juntament amb el text Factura simplificada. D’aquesta manera serà una factura totalment vàlida.

Nota: Si seleccioneu el client però les seves dades no apareixen al tiquet, és perquè esteu imprimint un pre-tiquet (imprimeix el compte) i no una factura. Aquesta informació només es mostra a la factura simplificada un cop tancada la comanda.

Com ja hem comentat anteriorment, també podeu associar un client amb una factura, un cop l'ordre ja estigui tancada i/o cobrada.

1. Feu clic al menú REVO r

2. Entreu a l'Històric.

3. Cerqueu i seleccioneu l'ordre que voleu assignar al client.

Nota: Podeu utilitzar el navegador si coneixeu el número de comanda, o fer servir el botó Selecciona la data si la comanda no estava tancada a la data actual.

4. Un cop seleccionada la comanda, accediu dins de Factura fent clic als

5. Premeu sobre Assignar un client a la factura.

6. Seleccioneu, busqueu o creeu un client nou.

7. Un cop afegit el client, es torna a prémer sobre els es pot seleccionar Reimprimir la factura o enviar-la per correu electrònic.

Important: Per a enviar la factura per correu electrònic, el client seleccionat ha de tenir el camp de correu electrònic complet i ha de ser una adreça de correu electrònic vàlida.