La Gestió de Seients és una opció molt sol·licitada i molt útil per a algunes empreses que necessiten gestionar les comandes i detallar els plats o productes sol·licitats per a cadascun dels seus clients. D’aquesta manera, el cambrer no ha de preguntar als comensals qui ha demanat cadascun dels productes a l’hora de portar el menjar o la beguda a taula.

Per tal d'activar la gestió del seient, heu d'entrar al back-office de Revo XEF.

1. Aneu a Configuració d'ordres.

2. Seleccionem des del desplegable la Gestió de Seients.

3. Polsem Desar.

Nota: Recordeu de sincronitzar l’aplicació Revo XEF un cop introduïts els canvis al back-office.

A l’aplicació Revo XEF, quan s'obre una nova comanda, després d’indicar el nombre de comensals, podreu veure icones amb números, una per a cadascun dels comensals seleccionats. Per exemple, si heu indicat 2 comensals en obrir una comanda, apareixeran 2 icones: 1 2.

El funcionament d’una comanda canvia lleugerament si voleu utilitzar la Gestió de Seients:

1. Seleccioneu un ordre de plat. Per exemple: begudes.

2. Seleccioneu el seient número 1 i entreu-hi la beguda.

3. A continuació, seleccioneu el seient número 2 i entreu-hi la beguda. Repetiu els passos fins que hàgiu demanat totes les begudes.

4. Ara és el torn del menjar. Seleccioneu l'ordre de plat: per exemple, primers.

5. Igual com amb les begudes, introduïu els primers per a cadascun dels comensals.

6. Repetiu els mateixos passos per als segons i les postres.

Nota: Seleccioneu el botó –- per a veure tots els plats ordenats per ordre de plat.

Si feu servir Gestió de Seients, obteniu una nova funcionalitat en el moment de recollir la comanda: Divideix els articles per seients. D’aquesta manera, els productes demanats per aquesta persona seran seleccionats automàticament. Ara veurem com es realitza aquesta funció:

1. Feu clic al botó per cobrar.

2. Feu clic al botó divideix per ítems.

3. En lloc de seleccionar els elements manualment, només cal que seleccioneu una de les icones de seient i obtindreu automàticament els productes que ha consumit aquest client. D’aquesta manera, estalviareu molt de temps en una comanda quan els comensals vulguin pagar per ítems.