El mètode de treball Per endur t'és útil a tu, que tens un tipus d'empresa molt específic. Combina les opcions de REVO per a endur (que veuràs a continuació) amb l'ús de taules fixes o virtuals.

La diferència més rellevant respecte al sistema de treball 'Per endur TPV' (que pots trobar aquí) és l'ús de taules.

Opcions Específiques Per endur

Aquestes opcions només funcionen si has configurat el sistema de treball a l'app com Per endur TPV o Per endur.

Per configurar-ho, accedeix a Configuració de les ordres al back-office:

• Imprimir a cuina en imprimir: Activa aquesta opció per imprimir els productes a la cuina o barra en tancar una comanda (cobrar).

• Imprimir tiquet d'espera: Activa aquesta opció per imprimir un tiquet d'espera amb numeració correlativa per als clients. Així podràs cridar-los pel seu número d'espera.

IMPORTANT: Si vols utilitzar aquesta opció, la impressora ha de tenir multissessió activada per imprimir la factura i el tiquet d'espera junts. Sense aquesta funció, no podràs imprimir dos tiquets seguits.

• Comprovar estoc: Activa aquesta opció per rebutjar comandes en línia que incloguin productes sense existències.

Com configurar el mètode de treball: Per endur?

1. Obre el menú de REVO r.

2. Ves a Preferències.

3. Selecciona Per endur en Mètode de Treball.

4. Fes clic a Guardar per confirmar els canvis.