El plànol de taules és una de les pantalles més utilitzades a Revo Xef. Des d'aquí, podeu veure les taules de cada zona del nostre TPV i executar unes quantes accions.

1. Barra superior:

D'esquerra a dreta, veureu les accions següents:

Menú de Revo Xef.

A Domicili: Mòdul per gestionar les comandes a domicili i per endur al restaurant.

Virtual: Mòdul per a crear taules virtuals.

TPV: Mòdul per a crear una ordre TPV.

Obre calaix d'efectiu: Feu clic a la icona per a obrir el calaix d'efectiu. L'empleat ha de tenir el privilegi pertinent per a realitzar aquesta acció.

Empleat: Si feu clic a sobre l'empleat, es bloqueja i es mostra la pantalla PIN que permet canviar a un altre empleat.

2. Edita les taules:

Modifiqueu amb facilitat la configuració del plànol de taules fent clic a Edita taules.

Per defecte, la vista de les taules es mostra dividida per zones (menjador, terrassa, etc.). Fent clic a la icona quadrada, veureu totes les comandes obertes, independentment de la zona. Per tornar a la vista de zona, feu clic a la icona rodona.

3. Taules:

El primer que veieu a cop d'ull quan observeu la imatge és que les taules tenen diferents colors segons el seu estat:

Gris fosc: Aquestes taules són lliures. Podeu obrir una nova comanda fent-hi clic a sobre.

Gris clar: Aquestes taules estan ocupades, ja sigui que s'hagin ocupat manualment des de Revo Xef per a indicar que la taula està reservada, o bé que Revo Flow hagi canviat l'estat de la taula per tal d'indicar que els clients han arribat i esperen ser atesos. Si s'introdueixen i es desen o es imprimeixen els productes, el color passarà al groc.

Groc: Les taules són en ús, amb clients asseguts i una comanda oberta.

Taronja: L'estat d'una ordre passa a taronja quan s'imprimeix el compte o subtotal. D'aquesta manera podeu identificar visualment les comandes que estan pendents de cobrar (tancar).

A més del color de les taules, el sistema també mostra una icona circular amb un número a la banda superior dreta. Aquest és el nombre de comensals de la taula.

Nota: Aquesta icona pot canviar de color segons les notes de la cuina. En aquestes, podeu definir un color per defecte, de tal manera que el color de la icona del comensal canviï quan s'envia la nota. D'aquesta manera, podeu veure de cop d'ull si heu enviat la nota de cuina o no. A la imatge, s'ha enviat una nota de cuina per a les taules 7, 8 i 106.

A més, de vegades veureu una altra icona a la cantonada inferior dreta amb una inicial. Això indica que a aquesta taula se li aplica una tarifa no estàndard. Podeu veure aquesta icona a les taules inferiors de la imatge (101, 102, 103, etc.) on s'aplica una tarifa especial per a la barra.

Finalment, movent el dit cap avall des d'una taula podeu accedir a Accions ràpides.

4. Zones: Fent lliscar el dit d'esquerra a dreta o viceversa, podeu navegar per les diferents zones.