1. COM SINCRONITZAR
2. CONFIGURACIÓ AVANÇADA
3. COM EDITAR PREUS DE PRODUCTES

Per facilitar la sincronització entre el compte Master i els seus comptes Fills, hem millorat aquesta secció amb algunes variacions respecte al que coneixies.

A continuació veuràs una explicació dels canvis realitzats fent referència als antics botons.

1. COM SINCRONITZAR

Ara, la pàgina és més clara i s'ha afegit un pas de confirmació per revisar i aprovar les dades abans de sincronitzar.

1. Accedeix al back-office del teu compte Master.

2. Ves a Cadena / SINCRONITZAR.

• Sincronització: Sincronitza tots els canvis en el catàleg, com ara: fotos, al·lèrgens, descripcions, etc., i en la configuració avançada del compte Master a tots els comptes Fills.

Prem Acceptar quan aparegui el missatge de confirmació.

Equival a SINCRONITZACIÓ COMPLETA.

• Sincronització de tarifes: Sincronitza una tarifa específica des del compte Master amb els comptes Fills seleccionades.

En prémer sincronitzar s'obrirà la següent pantalla:

• Tarifa: Selecciona la tarifa creada prèviament.
    • Comptes: Selecciona els comptes on vols sincronitzar la tarifa.
    • Prem Aplicar per sincronitzar.

Prèviament es feia des de CADENA > GRUPS, escollir la tarifa i PROPAGAR PREUS.

• Aplicar preu base: Aplica una tarifa com a preu base als comptes seleccionats.

En prémer aplicar s'obrirà la següent pantalla:

• Tarifa: Selecciona la tarifa creada prèviament.
    • Comptes: Selecciona els comptes on vols aplicar la tarifa.
    • Prem Aplicar per sincronitzar.

Equival a PROPAGAR TARIFA des de la secció tarifes.

• Sincronització d'actius: Sincronitza els actius del compte Master al compte seleccionat.

En prémer sincronitzar s'obrirà la següent pantalla:

• Comptes: Selecciona els comptes on vols sincronitzar els actius.
    • Selecciona en quines seccions vols sincronitzar.
    • Prem Aplicar per sincronitzar.

Abans es sincronitzava des de PROPAGAR PREU.

2. CONFIGURACIÓ AVANÇADA

La configuració avançada és la versió millorada de l'antic Configuració extra, on podies triar què sincronitzar.

En aquest article trobaràs una explicació detallada juntament amb exemples de les diferents opcions.

3. COM EDITAR PREUS DE PRODUCTES

Ara, a la secció de grups del compte Master, podràs editar els preus i actius dels comptes Fills de manera individual des d'una sola pantalla, evitant haver d'accedir a cada compte Fill per separat.

1. Accedeix al back-office del teu compte Master.

2. Ves a Cadena / GRUPS.

3. En fer clic en el grup, podràs accedir a les categories i, finalment, als productes, on veuràs els preus i actius de tots els comptes.

• : Cerca el producte des del cercador.

• Modifica el preu en els comptes que consideris i fes clic a Aplicar.

• Fes clic a o per activar o desactivar productes. Pots fer-ho a cada compte Filla o fer clic a la i a Propagar actiu per sincronitzar totes les comptes.