Un cop tinguis el compte Master, decideix quina informació compartir amb els comptes Fills abans de transferir les dades. Si canvies la informació després, els ID dels continguts canviaran i el compte Master sobreescriurà les dades en els comptes Fills, causant inconsistències.

A continuació, es detallen les possibles afectacions:

Empleat

Els empleats creats al Master se sincronitzaran amb els comptes Fills, el que pot causar:

• Canvis en les fitxes dels empleats.

Per exemple, si l'empleat Carlos al Master té l'ID 1 i l'empleat Juan té l'ID 1 en el compte Fill, en sincronitzar, Carlos sobreescriurà la fitxa de Juan.

• PINs que deixin de funcionar o passin a ser d'un altre empleat.

Seguint l'exemple anterior, pot haver-hi empleats amb noms coincidents. L'empleat se n'adonarà quan intenti accedir i el PIN no funcioni o mostri un nom diferent.

• Informes amb variacions.

Els informes que mostren quin empleat va realitzar certa acció poden mostrar noms diferents en dates anteriors després de la sincronització.

Privilegis de l'app

Els privilegis configurats al Master se sincronitzaran amb els comptes Fills. És necessari revisar que no hi hagi diferències en els privilegis sincronitzats per evitar que els empleats adquireixin nous privilegis o puguin realitzar accions que abans tenien restringides.

Per exemple, si el privilegi Cambrer al Master no permet cancel·lar comandes, però al compte Fill sí que ho permetia.

Privilegis del back-office

Igual que a l'app, revisa que els privilegis sincronitzats al back-office siguin els mateixos que tenies abans, assegurant que els empleats mantinguin les seves funcions.

Per exemple, el permís Compres pot permetre als empleats revisar inventaris i accedir al mòdul de compres al Master, però al compte Fill només els permetia accedir al mòdul de compres.

Esdeveniment

En sincronitzar els esdeveniments del compte Master, assegura't que estiguin correctament configurats als comptes Fills, ja que adoptaran la mateixa configuració que al Master. L'únic que no se sincronitza són els productes i si l'esdeveniment està actiu. Aquests aspectes es poden editar des del compte Fill, però es perdran en tornar a sincronitzar.

Per exemple, al compte Fill tenim l'esdeveniment Happy Hours cada dijous i divendres de 18:00 a 20:00, mentre que al Master també inclou el dissabte. En sincronitzar, el compta Fill tindrà habilitat el dissabte.

Sincronització d'impostos al catàleg

En sincronitzar el compte Master, es transferiran als comptes Fills els impostos i la seva configuració en els productes. Revisa especialment en comptes Fills on la ubicació pugui tenir normatives pròpies respecte als impostos.

Per exemple, si el compte Master té productes de forneria amb un impost del 4%, però el compta Fill està en una zona on l'impost és 0%, assegura't que aquests productes mantinguin l'impost correcte en sincronitzar.

Tarifa

En sincronitzar, assegura't que les tarifes als comptes Fills estiguin configurades correctament, actives per als esdeveniments i productes corresponents, i amb els preus correctes.

Tingues en compte això en revisar informes relacionats amb les tarifes.

Per exemple, si al compte Master la Coca-Cola té una tarifa per la terrassa amb un preu diferent, en sincronitzar has de verificar que la Coca-Cola al compte Fill tingui el preu correcte segons la tarifa del Master.

Descompte

Verifica en els comptes Fills que, en sincronitzar-se, els descomptes s'hagin sobreescrit correctament. Si no coincidien entre el Master i el compta Fill, els descomptes del compte Fill es perdran.

Tingues en compte que, en revisar informes que continguin informació sobre descomptes, si la sincronització ha canviat el nom, els informes mantindran el nom previ al canvi en les dates anteriors.

Per exemple, al compte Master hi ha un descompte Dte 10% i avui se sincronitzen els comptes. Els informes del compte Fill mostraran el nom antic per a dates anteriors i Dte 10% per a dates posteriors.

Mètode de pagament

No podràs activar-lo si els comptes Fills ja tenen factures generades. És important configurar-lo abans de començar a facturar amb els comptes Fills.

Ordre de plat

En sincronitzar, els ordres de plat del compte Fill seran sobreescrits pels del Master. Revisa que segueixin correctament afegits a les categories/productes pertinents.

Per exemple, si el compta Fill té un ordre de plat Entrants i Primers, però el Master només té Primers, en sincronitzar, els Entrants desapareixeran. Revisa les categories/productes per assegurar-te que tenen l'ordre correcte.

Grup d'impressora

Els grups d'impressores del Master sobreescriuran els dels comptes Fills si coincideixen els ID. Les impressores configurades en aquests grups es mantindran, però és important revisar que corresponguin a la seva nomenclatura.

Per exemple, si al compte Fill tenim un grup d'impressores anomenat Cuina + Terrassa amb ID 4, mentre que al Master l'ID 4 es diu Cuina + Barra. En sincronitzar, el grup del compte Fill passarà a dir-se Cuina + Barra, però mantindrà les impressores de la cuina i la terrassa.

Preu de cost

Si tens configurat el preu de cost en els productes, en sincronitzar, el compte Master sobreescriurà aquests preus als comptes Fills.

Per exemple, si el preu de cost d'una Coca-Cola és 0,75 € al compte Fill i 0,87 € al Master, en sincronitzar, el preu de cost al compte Fill passarà a ser de 0,87 €.

Proveïdor

Els proveïdors només apareixeran al compte Master. És important crear tots els proveïdors i associar-los productes al Master abans de sincronitzar amb els comptes Fills. Si els comptes Fills ja tenen proveïdors, aquests seran sobreescrits pels del Master.

Per exemple, si afegeixes un proveïdor de begudes al compte Master, en sincronitzar, el compta Fill tindrà aquesta informació a la fitxa del producte.