- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 4.0

1. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE STRIPE I REVO?
2. COM CREAR UN COMPTE DE STRIPE
3. COM PASSAR EL COMPTE DE STRIPE DE PROVES A PRODUCCIÓ
4. REVO SOLO
4.1 COM CONFIGURAR LA PASSAREL·LA DE PAGAMENT STRIPE PER A REVO SOLO
4.2 POLÍTICA DE DEVOLUCIONS i POLÍTICA DE PRIVACITAT REVO SOLO
4.3 COBRAMENT DE LA COMANDA A REVO SOLO
5. REVO SOLO XPRESS
5.1 COM CONFIGURAR LA PASSAREL·LA DE PAGAMENT STRIPE PER A REVO XPRESS
5.2 COBRAMENT DE LA COMANDA AMB XPRESS

Stripe és una plataforma de pagament virtual que admet pagaments des de targetes de crèdit i dèbit, de manera que actua com a intermediari entre el comprador i el banc associat a una botiga en línia perquè qualsevol negoci pugui rebre pagaments de manera ràpida i senzilla.

1. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE STRIPE I REVO?

Stripe "transporta" els diners des del compte de l'Usuari Final fins al compte de Banc de l'Establiment. Un cop configurat al compte de Stripe i integrat amb REVO, els pagaments s'automatitzaran i quedaran registrats a REVO.

2. COM CREAR UN COMPTE DE STRIPE

Per crear un compte de Stripe hem de fer-ho aquí.

Un cop tinguem creat i iniciat el nostre compte de Stripe, buscarem les credencials que necessitarem per configurar la nostra passarel·la de pagament a Revo SOLO.

1. Polsarem en Desenvolupadors.

2. Claus API.

3. Un cop hàgim accedit a claus d'API, trobarem la Clau secreta. Aquesta clau serà la Stripe key.

4. A claus d'API també trobarem la Clau publicable. Aquesta clau serà la Publishable key.

5. Perquè la plataforma de pagament Stripe funcioni correctament, cal configurar els webhooks al compte de Stripe.

Per tant, ens dirigirem a la secció Webhooks que es troba també dins de la secció Desenvolupadors.

Crearem un nou webhook prement Afegir punt de connexió.

Un cop dins, omplirem les següents dades:

• URL del punt de connexió:

• Per utilitzar Stripe a Revo SOLO: https://revointouch.works/webhooks/stripe
    • Per utilitzar Stripe a XPRESS: https://xpress.revo.works/webhooks/stripe

• Selecciona els esdeveniments a escoltar > Seleccionar esdeveniments: payment_intent.succeeded i payment_intent.payment_failed.

Després d'afegir els esdeveniments, premerem el botó Afegir punt de connexió.

Nota: Si anem a utilitzar Stripe a Revo SOLO i també a XPRESS haurem de crear dos webhooks. Cadascun amb la seva URL del punt de connexió correcta.

Un cop creat el Webhook, entrarem dins seu.

A la part superior de la pantalla, visualitzarem la secció Secret de firma on haurem de prémer "Revelar" i copiar aquesta clau.

Aquesta clau serà la Webhook key.

3. COM PASSAR EL COMPTE DE STRIPE DE PROVES A PRODUCCIÓ

En el nostre compte Stripe iniciat podrem visualitzar que en aquests moments disposem del mode de proves.

Si volem passar el compte a producció, premerem activa el teu compte.

A partir d'aquí, haurem d'omplir amb dades cadascun dels camps requerits fins a arribar al final del procés.

4. REVO SOLO

4.1 COM CONFIGURAR LA PASSAREL·LA DE PAGAMENT STRIPE PER A REVO SOLO

Nota: Prèviament Revo SOLO ha d'estar correctament configurat.

1. Accedim al back-office de Revo SOLO.

2. Premem sobre Configuració / Passarel·les de Pagament.

3. Donem a +Nou.

4. Omplim la informació següent:

• Nom: Nom identificatiu de la passarel·la de pagament.

• Test: Desactivat

• Per defecte: Activat

• Tipus: Stripe.

• Clau de Stripe: Clau de Stripe.

• Clau pública de Stripe: Clau pública de Stripe.

• Clau de webhook de Stripe: Clau de webhook de Stripe.

5. Premem Guardar per confirmar els canvis.

Nota: Un cop introduïdes totes les dades de la passarel·la de pagament de Stripe, haurem d'assignar la passarel·la al nostre establiment. Més informació aquí.

4.2 POLÍTICA DE DEVOLUCIONS i POLÍTICA DE PRIVACITAT REVO SOLO

1. Accedim al back-office de Revo SOLO.

2. Premem sobre ESTABLIMENTS.

3. Afegim la política de devolucions a l'establiment i desem.

4. Premem sobre Configuració / DOCUMENTACIÓ LEGAL.

5. Afegim la política de privacitat i desem.

4.3 COBRAMENT DE LA COMANDA A REVO SOLO

A partir d'aquí, en el moment que fem una comanda des de qualsevol enllaç del nostre establiment de Revo SOLO, indiquem pagar amb targeta, ens apareixerà una pantalla per introduir les dades de la nostra targeta i d'aquesta manera efectuar el pagament i la comanda amb èxit.

Nota: Per realitzar una prova de pagament amb el nostre entorn de proves Stripe disposem de diverses targetes de proves, disponibles aquí.

5. REVO SOLO XPRESS

5.1 COM CONFIGURAR LA PASSAREL·LA DE PAGAMENT STRIPE PER A REVO XPRESS

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Premem sobre INTEGRACIONS.

3. Des del botó Afegir, busquem XPress.

4. Premem sobre Add per afegir la integració.

5. Omplim la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Solo XPress message: El text que es mostra sota el codi QR de XPress.

• Mètode de pagament: Seleccioneu el mètode de pagament XPress.

• Passarel·la de pagament: Stripe.

• Clau: Clau de Stripe.

• Clau pública de Stripe: Clau pública de Stripe.

• Clau de webhook de Stripe: Clau de webhook de Stripe.

• URL del menú: Configureu aquesta opció per redirigir els usuaris al menú quan no hi hagi cap comanda pendent de pagar.

• Tipus d'impressió: Seleccioneu si voleu imprimir un codi QR perquè el client pugui demanar la seva factura en línia.

6. Premem Guardar per confirmar els canvis.

7. Fem clic als per pujar la política de devolució i de privacitat.

8. Premem Actualitzar per confirmar els canvis.

5.2 COBRAMENT DE LA COMANDA AMB XPRESS

Un cop creada correctament la integració de Revo XPRESS, podrem efectuar els pagaments correctament: