Les passarel·les de pagament només poden ser del tipus Redsys.

Redsys és una plataforma de pagament virtual que admet pagaments amb targetes de crèdit i dèbit, actuant com a intermediari entre el comprador i el banc associat a una botiga en línia perquè qualsevol empresa pugui rebre pagaments de manera ràpida i senzilla.

Si voleu saber més sobre com funciona la integració entre REDSYS i REVO, feu clic aquí.

COM CONFIGURAR LA PASARELA DE PAGAMENT PER A REVO FLOW?

Nota: Revo FLOW s'ha de configurar prèviament correctament

1. Accediu al back-office de Revo FLOW.

2. Feu clic a Integracions / Pasareles de pagament.

3. Feu clic a +Nou.

4. Ompliu la informació següent:

• Nom: Indiqueu el nom de la passarel·la de pagament.

• Prova: Desactivat.

• Per defecte: Activat.

• Tipus: Redsys.

• Identificador del comerciant: Número de gestió del comerciant.

• Terminal: Número de terminal.

• Codi de comerciant: Clau de signatura.

Nota: L'identificador del comerciant, el terminal i el codi de comerciant ho facilita el banc a l'hora de contractar el TPV virtual.

Feu clic a Desa per aplicar els canvis.

Ara la passarel·la de pagament està configurada correctament!