1. PRODUCTES
2. MODIFICADORS
3. COMBINATS
4. GRUPS DE COMBINATS
5. TRADUCCIONS

Des del mòdul Catàleg, tindrem accés a tots els productes, modificadors, combinats i grups de combinats configurats al back-office de Revo XEF.

Per sincronitzar el catàleg, hem de seguir els següents passos:

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Anem a INTEGRACIONS.

3. Premem sobre a la integració InTouch prèviament configurada.

• Categories: Seleccionem totes les categories que vulguem sincronitzar amb Revo SOLO.

Premem Guardar.

4. Premem sobre i seleccionem Update Catalog.

5. Com que és la primera vegada que actualitzem el catàleg, seleccionarem totes les opcions i premem Actualitzar:

En sincronitzar el catàleg, part de la configuració dels productes ja estarà completa, això inclou:

• Nom, Preu, Codi de barres, IVA, Imatge, Al·lèrgens, Descripció dels productes, Modificadors, Combinats i Grups de combinats.

La configuració transferida a través de la integració NO inclou:

• Traduccions de noms, traduccions de les descripcions, punts i punts necessaris.

1. PRODUCTES

1. Accedim a Catàleg / PRODUCTES.

2. Premem sobre la icona del , podrem editar la categoria.

3. Premem sobre la icona de la , podrem eliminar la categoria.

4. Premem sobre la icona del , podrem desactivar la categoria. Si volem tornar a activar-la, simplement hem de prémer la .

5. Premem sobre la icona , podrem moure la categoria a la nostra conveniència perquè aparegui en l'ordre que desitgem. Un cop realitzat el canvi, premem Guardar ordre per confirmar els canvis.

6. Premem sobre la icona , podrem afegir-li una imatge a la categoria.

7. Premem sobre el botó de +Nou per crear una nova categoria:

• Activar:
  • Nom: Nom de la categoria.
  • Traduccions: Afegeix la traducció per a cada idioma que tinguis configurat.
  • Data col·lectivitat: Configura el mode col·lectivitat si vols que Revo SOLO mostri la categoria només per a aquesta data.

8. Podem crear una categoria de productes prement sobre Categories de producte (0):

• Prement sobre +Nou ens apareix la mateixa pantalla que hem descrit anteriorment.
  • Un cop creada, premem sobre Productes (--) podem afegir-los prement en +Nou, podem buscar els productes que tinguem ja creats a Revo XEF i afegir-los sense necessitat d'exportar el catàleg.

9. Per accedir als productes, simplement hem de prémer sobre Productes (--):

• Prement sobre la icona del , podrem editar el producte.

• Prement sobre la icona de la , podrem eliminar el producte.

• Prement sobre la icona del , podrem desactivar el producte. Si volem tornar-lo a activar, simplement hem de prémer la .

• Prement sobre la icona , podrem moure el producte a la nostra conveniència perquè aparegui en l'ordre que desitgem. Un cop realitzat el canvi, premerem a Desar l'ordre per confirmar els canvis.

• Prement sobre la icona de la , podrem afegir-li una imatge al producte.

• Establiments: En el cas de tenir diversos locals prement sobre els -- podem activar-lo en els diferents locals i modificar-li el preu.

• Establiment: Seleccionem l'establiment des del desplegable. Perquè aparegui, ha d'haver estat creat prèviament en el mòdul Establiments. Més informació aquí.
    • Activar:
    • Preu: Introduïm el preu, sigui el mateix valor o un preu diferent.
    • Impost: Introduïm l'impost, sigui el mateix valor o un preu diferent.

• Categories de modificadors: En el cas de tenir configurats modificadors, apareixeran en aquesta columna. Prement sobre ells, podrem eliminar-los o afegir de nous.

• Prement sobre el botó de +Nou podem buscar els productes que tinguem ja creats a Revo XEF i afegir-los sense necessitat d'exportar el catàleg.

• Menú: Quan exportem un menú ho visualitzarem de la següent manera:

Si prenem sobre les categories dels menús, podem accedir-hi i editar-les prement sobre el :

• Nom: Indicarem el nou nom de la categoria del menú.

• Traduccions: Seleccionarem l'idioma i introduirem la traducció

• Min i Max: Indicarem les opcions disponibles d'aquesta categoria. Determinarem si es podran seleccionar diverses opcions o només una dins de la categoria o si es tracta d'una categoria obligatòria o opcional.

• Exemples de tipus d'Opcions:
      • Min: 1 i Max: 1: Es tracta d'una opció "Obligatòria" i només se'n selecciona una.
      • Min: 1 i Max: 2: Es tracta d'una opció "Obligatòria" i es podran seleccionar fins a 2 opcions.
      • Min: 0 i Max: 1: Es tracta d'una opció "Opcional", no hi ha obligació de seleccionar una opció, però es podran seleccionar fins a 2 opcions.

Els productes no es poden editar, si volguéssim modificar-los s'hauria de fer des de Revo XEF i actualitzar el catàleg. Únicament es poden desactivar si prenem sobre ells:

COM CREAR UNA CATEGORIA

Si hem activat en APARENCES que ens apareguin el nom de categoria sobre la imatge, hem de crear prèviament, com a mínim, una categoria. Ja que en importar els nostres productes des de XEF no es creen automàticament.

Per això disposem de dues formes:

1. Creem només una nova categoria amb un únic producte perquè així ens mostri les altres. Podem crear la categoria tal com s'indica anteriorment en el punt 8.

2. Un cop importat el catàleg, en una de les categories que tinguem menys productes, podem eliminar-los, creem la categoria com hem descrit anteriorment en el punt 8 i busquem els productes per tornar a afegir-los.

2. MODIFICADORS

1. Accedim a Catàleg / MODIFICADORS.

2. Premem sobre la icona del , podrem editar el modificador.

3. Premem sobre la icona de la , podrem eliminar el modificador.

4. Premem sobre el botó de +Nou per crear un nou modificador:

• Nom: Indicarem el nom del modificador.

• Traduccions: Seleccionarem l'idioma i introduïm la traducció

• Min i Max: Indicarem les opcions disponibles d'aquest modificador. Determinarem si es podran seleccionar diverses opcions o només una dins del modificador o si es tracta de modificador obligatori o opcional.

• Exemples de tipus d'Opcions:

• Min: 1 i Max: 1: Es tracta d'una opció "Obligatòria" i només se'n pot seleccionar una (ex.: Sabor: Xocolata).
    • Min: 1 i Max: 2: Es tracta d'una opció "Obligatòria" i se'n podran seleccionar fins a 2 opcions (ex.: Gelat).
    • Min: 0 i Max: 2: Es tracta d'una opció "Opcional", no hi ha obligació de seleccionar una opció, però se'n podran seleccionar fins a 2 opcions. (ex.: Begudes: sense res, amb gel, amb gel i llimona).

Premem Guardar per confirmar els canvis.

5. Un cop creat el modificador, clicarem en els -- per afegir les opcions.

6. Polsarem el botó +Nou, creem una opció per a aquest modificador.

• Nom: Indicarem el nom del modificador.
  • Traduccions: Seleccionarem l'idioma i introduirem la traducció.
  • Preu: Indicarem si té un suplement, si aquesta opció no porta suplement, ho deixarem a 0.

Piquem Guardar per confirmar els canvis.

A continuació, cal assignar el modificador a una categoria o directament al producte. La diferència és que si s'assigna a la categoria, tots els productes d'aquesta tindran el modificador assignat.

3. COMBINATS

1. Accedim a Catàleg / COMBINATS.

2. Clicant a la icona del , podrem editar el preu del combinat.

3. Clicant a la icona , podrem moure el producte a la nostra conveniència perquè aparegui en l'ordre que desitgem. Un cop fet el canvi, clicarem en Guardar ordre per confirmar els canvis.

4. Establiments: En cas de tenir diversos locals, clicant als -- podrem activar-lo en els diferents locals i modificar-li el preu.

• Establiment: Seleccionem l'establiment des del desplegable. Perquè aparegui, ha d'haver estat creat prèviament en el mòdul Establiments.
  • Preu: Introduïm el preu, sigui el mateix valor o un preu diferent.

Si volem afegir o eliminar aquests productes hem de fer-ho des de Revo XEF i actualitzar el catàleg. Més informació sobre com crear combinats a XEF aquí.

4. GRUPS DE COMBINATS

1. Accedim a Catàleg / GRUPS DE COMBINATS.

2. Clicant a la icona del , podrem editar la traducció.

3. Clicant a la icona , podrem moure el producte a la nostra conveniència perquè aparegui en l'ordre que desitgem. Un cop fet el canvi, clicarem en Guardar ordre per confirmar els canvis.

4. Clicant als Combinats (--) podrem activar o desactivar els diferents productes.

Si volem afegir o eliminar aquests grups de combinats, hem de fer-ho des de Revo XEF i actualitzar el catàleg. Més informació sobre com crear grups de combinats a XEF aquí.

5. TRADUCCIONS

Accedim a Catàleg / TRADUCCIONS, per configurar i seleccionar els diferents idiomes disponibles a l'aplicació.

• Idioma per defecte: Triarem l'idioma per defecte de l'aplicació.
  • Idiomes disponibles: Triarem tants idiomes com sigui necessari des del desplegable.

Cliquem Guardar per confirmar els canvis.

• Exportar traduccions: Aquesta opció ens ofereix la possibilitat d'exportar tota la llista dels productes i procedir a les seves traduccions. D'aquesta manera, no haurem d'entrar un per un a la fitxa dels productes per editar les traduccions de nom i descripció del producte.

• Importar traduccions: Un cop realitzades les traduccions, podrem importar el fitxer amb les traduccions fetes. La importació s'ha de fer amb un fitxer CSV.