- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.1

**Deliverect **és una eina que s'integra de forma contínua tots els teus canals de menjar a domicili en línia i es connecta amb Revo, acabant amb els teus problemes operacionals. Aquí tens més informació: https://www.deliverect.com/es/ventajas

COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE DELIVERECT I REVO?

Deliverect és una eina que connecta totes les companyies de menjar a domicili suportades amb Revo. Gestiona i reenvia tota la informació que rep, ja sigui des del seu punt de venda o directament a la nostra plataforma, a les destinacions correctes. D'aquesta manera, es simplifiquen totes les seves operacions de lliurament.

• Companyies suportades:

• Glovo
    • Uber Eats
    • Deliveroo
    • Just Eat
    • Takeaway.com
    • Etc.

QUÈ ES SINCRONIZA DES DE REVO?

• Productes amb nom.
  • Menús.
  • Imatges.
  • Descripció.
  • Modificadors amb nom.
  • Grups de modificadors.
  • Preu o tarifa.
  • Categories.

COM ES COMENÇA A TREBALLAR AMB DELIVERECT?

1. Poseu-vos en contacte amb Deliverect amb aquest enllaç: https://www.deliverect.com/es/solicitar-informacion o bé amb el seu representant a Espanya: Jaime de Wenetz jaime.dewenetz@deliverect.com

2. Deliverect es posarà en contacte amb Revo Systems per tal de crear la integració.

• En aquest punt, haureu de decidir quins productes es sincronitzaran amb Deliverect i totes les companyies de menjar a domicili suportades.

CONFIGURACIÓ A REVO

1. A Integracions, seleccioneu el botó Afegeix (que es troba a la banda superior dreta).

2. Busqueu la integració Deliverect i feu clic a Add.

1. Complementeu la següent informació:

Actiu: Deixeu l'opció activa que ve per defecte.

Nom: Afegiu un nom a la integració.

Test: No activeu. És només una opció per realitzar proves de suport.

Compte: Afegiu el codi de lletres i números proporcionat per l'equip de Customer Success d'Deliverect.

2. Feu clic a Desa

3. Editeu la integració a través del botó

1. Seleccioneu la localització a l'apartat Location.

Nota: La localització apareixerà un cop l'equip de Deliverect hagi activat la integració de la seva banda. Si no us apareix cap localització, us preguem que reviseu que el compte introduït és correcta. Si tot és correcte, haureu de posar-vos en contacte amb Deliverect.

1. Seleccioneu les categories dels productes que voleu pujar a Deliverect per preparar el menú a la seva plataforma.

Nota: És important que aquest punt s'analitzi bé abans de fer la primera pujada de productes a Deliverect. No es recomana pujar tots els productes a Deliverect sinó únicament els que anem a voler vendre en les plataformes de menjar a domicili en linia.

1. Especifiqueu la tarifa dels productes que voleu sincronitzar amb Deliverect.

Nota: Hi ha dos tipus de tarifes, per percentatge o per import. Les tarifes per percentatge s'apliquen automàticament a tots els productes, però les tarifes per import han d'estar prèviament configurades a cada un dels productes. Aquí podem obtenir més informació sobre tarifes.

1. Un cop ho tingueu tot configurat, seleccioneu Desa altre cop.

2. Finalment, a la pantalla de Integracions, feu clic al botó i feu Upload catalog per tal que els productes es pugin a la plataforma de Deliverect.

3. Al cap d'uns minuts, comproveu que tots els productes s'han pujat correctament a Deliverect amb la tarifa seleccionada.

COM ENTREN LES COMANDES DE DELIVERECT A REVO?

Pel mòdul A domicili.

Nota: A partir de la versió 3.1 de Revo TPV, hi trobareu les novetats següents:

1. S'ofereix l'opció d'entrar les comandes de Deliverect directament a les taules d'una sala. Per això, a la Back Office, cal activar la següent opció:

1. En rebre una comanda nova el dispositiu emetrà un so.

2. S'ofereix l'opció de fer que les comandes que entrin de Deliverect s'imprimeixin automàticament a la impressora de caixa. Per a això, al dispositiu cal activar l'opció següent:

• Aneu al menú de Revo (que es troba a la banda esquerra de l'app)

• Seleccioneu Preferències.

• Activeu l'opció Imprimir automàticament les ordres Online

• Feu clic a Desa per a confirmar els canvis.

support@revo.works
Copyright ® 2017   //   Legal Cookies