Amb els GRUPS DE CLIENTS, podem crear diferents grups als quals podrem afegir tots els clients als quals vulguem aplicar un descompte o tarifa de forma automàtica a les seves vendes.

Per crear un nou grup de clients, anem al botó de +Nou.

• Nom: Introduïm un nom identificatiu.

• Descompte: Seleccionem des del desplegable el descompte que vulguem associar.

• Tarifa: Seleccionem des del desplegable la tarifa que vulguem associar.

Nota: Els Descomptes i les Tarifes han de ser creats anteriorment.

Finalment, cliquem en Guardar.

Un cop creat el grup, afegim els clients que vulguem al mateix, fent clic sobre les --.

Busquem el client des del desplegable i cliquem a Afegir. Un cop introduïts tots els clients, cliquem fora de la finestra perquè es tanqui.