En aquesta secció pots configurar diferents dissenys de tiquets per a cuina.

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Disseny / IMPRIMIBLES.

3. Prem + Nou i completa:

• Nom: Afegeix un nom.
  • Tipus: Cuina.

4. Prem Guardar.

5. Prem sobre el per dissenyar el tiquet. Més informació aquí.

Només pots dissenyar 1 tiquet de cuina. Si necessites més formats, crea'n cadascun de forma individual o duplica'ls seleccionant el disseny, Accions / Duplicar disseny imprimible.

Associa els tiquets creats a una impressora per utilitzar aquests dissenys. Si no, s'utilitzarà el tiquet de cuina per defecte.

1. Ves a Configuració / IMPRESSORES.

2. Edita una impressora o crea'n una de nova prement + Nou.

Cada impressora pot tenir un disseny diferent, però una impressora no pot tenir dos dissenys.

3. Selecciona el disseny des del desplegable.

4. Prem Guardar.