A la secció CONFIGURACIONS, podem ajustar en gran manera els paràmetres interns de funcionament de la nostra empresa.

Empresa

• Hora d'obertura: Establiu l'hora del canvi de dia. Normalment, es deixa configurat a les 00:00:00 perquè faci el canvi a mitjanit.

• Control de presència: Activeu o desactiveu l'ús del control de presència.

• Accions de clients: Activar el mòdul de clients.

• Impostos inclosos: Amb aquesta opció activada, els preus que s'introdueixen als productes han de tenir els impostos inclosos, és a dir, PVP.

• Descomptes generals: Activar o desactivar l'opció de descomptes a la comanda.

• Coma com a separador decimal: Activar per utilitzar la coma com a mètode de separador de decimals.

• Pin: Barra lliscant que ens permet establir el temps d'espera fins a demanar de nou el pin d'accés personal. Si s'estableix a 0, es desactiva i no el tornarà a demanar fins que tanquem l'aplicació o canviem manualment d'empleat (prement sobre el nom).

• Format de dates: Seleccionem des del desplegable com volem que se'ns visualitzin les dates.

Factura

• Imprimir factura: Permet ajustar quan s'imprimeix la factura en tancar una comanda (mai, sempre o preguntar).

• Mostrar canvi: Mostra el canvi en tancar una factura (mai, sempre o automàticament).

• Text de la factura: Podem afegir un text a la factura.

Control de caixa

• Caixa cega: Amb aquesta opció activada, evitem que l'usuari pugui imprimir el Report Z abans de tancar un torn (Report X). D'aquesta manera no poden saber la recaptació d'efectiu abans de tancar el torn.

• Control de caixa: Ens permet establir el mètode d'inici de caixa.

• Auto: Es genera automàticament un sol torn diari sense especificar el fons de caixa inicial i final. En finalitzar el dia, es pot imprimir el Report Z des de l'aplicació per veure el resum de vendes en les diferents formes de pagament utilitzades.
    • Simple: Es demana l'import total del fons de caixa inicial abans de tancar/cobrar la primera comanda del dia i del fons de caixa final abans de tancar el torn (Report X). Es poden obrir i tancar diversos torns durant un dia.
    • Complet: Es demana l'import detallat (totes les unitats monetàries) del fons de caixa inicial abans de tancar/cobrar la primera comanda del dia i del fons de caixa final abans de tancar el torn (Report X). Es poden obrir i tancar diversos torns durant un dia.

Pagament anticipat

• Pagament anticipat: Trieu un producte de gestió per a les fiances.

Nota: El producte que utilitzarem per als pagaments anticipats ha d'haver-se creat prèviament. Més informació sobre com crear productes aquí.

Exemple:

1. Creem un producte obert amb preu 0 € anomenat "Pagament anticipat", no és necessari que estigui actiu:

2. Seleccionem el producte creat al desplegable:

3. Quan afegim un pagament anticipat, es crearà una factura amb aquest producte:

Podem trobar informació sobre com afegir un pagament anticipat aquí.

Productes

• Plantilla de codi de barres: Format per defecte que adoptarà el codi de barres dels productes.

• Embellir les fotos del catàleg: Marca aquesta opció si vols que a l'aplicació apareguin embellides les fotos del catàleg.

Moneda

• Moneda: Moneda utilitzada per defecte.

• Moneda secundària: Moneda a utilitzar com a segona opció de cobrament en efectiu.

Nota: Recorda que el canvi sempre sortirà en la moneda principal.

• Canvi de moneda: Import del canvi entre la moneda principal i secundària. Deixar a 0 perquè es generi automàticament o establir-ho manualment.

• Efectiu de la segona moneda: Establiment la forma de pagament en efectiu associada al segon tipus de moneda seleccionat anteriorment.

• Targeta de la segona moneda: Establiment la forma de pagament amb targeta associada al segon tipus de moneda seleccionat anteriorment.