Revo utilitza un sistema de tres nivells de configuració i organització (Grups, Categories i Productes). D'aquesta manera és com visualitzareu la vostra llista de productes a la Back Office i a l'App.

Un producte és l'article que veneu als vostres clients en el punt de venda. Els productes estan organitzats per grups i categories que s'utilitzen per tenir una estructuració àgil, tant a la Back Office com a l'App. Cadascun d'ells té una àmplia varietat de detalls i objectes relacionats que es poden definir per tal crear una solució personalitzada que funcioni millor per a la vostra empresa.

Grups de Productes

Els grups de productes ens ajuden a separar o classificar el nostre llistat de productes, en forma de categories, per exemple, per tal de mantenir més bé l'ordre del nostre inventari.

Per crear un nou grup de productes heu de dirigir-vos al botó de "Nou" que es troba a la part superior dreta.

Per defecte ve activat (es mostra a l'app) i sense cap tipus d'impost a aplicar, però això es pot modificar a l'hora de crear el grup, o bé posteriorment.

Categories

Igual que els grups de productes, les categories ens permeten crear una organització de sub-categories.

Per a crear-ne una de nova, el procediment és exactament igual al que hem vist anteriorment per als grups.

Productes

Podeu crear productes de forma molt senzilla. Un cop dins de la categoria, a la banda superior dreta trobem el botó Nou. Un cop hi feu clic a sobre ens sortirà un desplegable, i triem Producte.

Us apareixerà la finestra següent, on heu d'indicar tots els detalls del producte.

1.Informació:

• 1.1 Nom: Nom del producte.
  • 1.2 Marca: Marca o fabricant del producte.
  • 1.3 Temporada: Especificar-ho, si es tracta d'un producte d'una temporada determinada.
  • 1.4 Referència: Codi de referència del producte ofert pel proveïdor o una altra font.
  • 1.5 Codi de barres: Afegiu un codi de barres al producte.
  • 1.6 Informació curta: Camp utilitzat per a una descripció curta del producte.
  • 1.7 Informació: Aquest camp de text podeu utilitzar-lo amb diferents finalitats, des de la descripció fins a qualsevol nota que es vulgui mostrar.

2.Preu:

• 2.1 Preu: Preu de venda a el públic.
  • 2.2 Producte obert: Amb aquesta opció activada podreu editar el nom i el preu d'aquest producte a l'app.
  • 2.3 A pes: Marqueu aquesta opció si fas servir una balança i el producte es ven a pes.
  • 2.4 Preu de cost: Preu del producte sense impostos, perquè Revo pugui calcular els beneficis.
  • 2.5 Impost: Impost que s'aplica al preu. Per norma general s'aplica el que s'estableix a Grups de Productes.
  • 2.6 Tarifa: Des d'aquí podeu afegir tarifes amb imports diferents per a aquest producte. Prèviament, s'han de crear aquí les tarifes.

3.Estoc:

• 3.1 Gestió d'estoc: Activa aquesta opció si vol gestionar l'estoc d'aquest producte.

**Quan s'activa l'opció de gestió d'estoc, podreu veure i modificar les opcions següents**

• 3.2 Unitat: Seleccioneu la unitat de gestió per a aquest producte.
  • 3.3 Stock: Podreu afegir el nombre d'unitats disponibles al(s) magatzem(s) definit(s). Fent clic sobre aquesta opció, anireu directament a una pantalla nova per a la gestió d'estoc per magatzem.

4.Variants: Quan creeu productes, podem assignar-los talles i colors (o qualsevol variant que es presti). Per tal d'afegir-les, podeu crear-les al moment d'afegir el producte o des del gestor de variants.

5.Fotos: Definiu una fotografia pertinent al producte.

6.Proveïdors: Informació del producte per proveïdor. Nom, referència, tipus d'unitat, preu de cost i pack en cas de comprar en caixes o un altre tipus d'unitats múltiples.

7.Imprimeix: Imprimiu una etiqueta del producte que en contingui la informació.