Els grups de clients són una nova funcionalitat de Revo Xef que s'utilitza per tal d'associar descomptes a clients automàticament. És a dir, a la pantalla de cobrament, quan seleccioneu un client, se li aplicarà el descompte automàticament. El flux manual consisteix a aplicar un descompte manualment i tot seguit associar el client a la comanda al moment de cobrar. D'aquesta manera es guanya velocitat i seguretat, atès que, com a administradors del negoci, podreu controlar a quins clients s'aplica el descompte.

Com crear un grup de clients

1. Accediu a la Back Office.

2. Entreu a Grups de clients.

1. Creeu un nou grup des del botó Nou situat a la banda superior dreta de la pantalla.

2. Introduïu un nom.

3. Seleccioneu un descompte de la llista.

4. Feu clic a Desa per a confirmar.

Com associar clients a un grup de clients

1. Feu clic a Grup de clients (1)

2. Seleccioneu un client de la llista.

3. Feu clic a Afegeix per a confirmar.

• Repetiu els passos 7 a 9 per a tots els clients.

Nota: Prèviament heu d'haver creat els clients a l'opció de Clients.

¿Com funciona a l’App de Revo Xef?

• Accediu a la pantalla de cobrament fent clic a la icona

• Feu clic a la icona i seleccioneu un client de la llista.

• Automàticament s'aplica el descompte. A l'exemple que veieu, és un 10% del total de la comanda.

• Tanqueu la comanda fent clic sobre la forma de pagament (efectiu, targeta, etc...) que pertoqui.

Important: Si el client pertany a dos grups diferents amb dos descomptes diferents, l'app preguntarà quin descompte ha d'aplicar.

r">