FACTURES AL BACK-OFFICE

Accedim a les Factures prement al menú r:

També podem cercar una factura en concret des de Cercar Factura. Introduïm el número de factura manualment o bé, si tenim físicament el rebut, podem escanejar-lo amb un lector de codi de barres extern o utilitzant la càmera de l'iPad.

A la pantalla de factures ens apareixen diverses opcions que es poden realitzar quan una venda ja s'ha tancat i cobrat.

1. A la llista de l'esquerra apareixen totes les vendes de la data actual. Seleccionem-ne una per veure'n més informació (productes, data i hora, forma de pagament, etc.). També podem prémer sobre per buscar factures en altres dates.

2. Aquestes opcions es poden realitzar en el moment de tancar (cobrar) una venda. Però si en aquell moment no era necessari o ens hem oblidat, podem entrar a Factures per fer-ho un cop la comanda està tancada i cobrada.

• Si la factura està associada a un client amb una adreça de correu electrònic vàlida, podem enviar la factura simplement prement sobre el botó. No obstant això, si no hi ha un client associat, en prémer sobre el botó, el sistema sol·licitarà que introduïm una adreça de correu a la qual enviar la factura.

• Si no hem imprès la factura en el moment de tancar (cobrar) una venda, podem imprimir la factura des d'aquí. Senzillament, seleccionem una venda de la llista i premem sobre el botó.

• Si el client sol·licita el tiquet regal un cop finalitzada (cobrada) la venda, localitzem la factura a la llista i premem sobre el botó per imprimir el tiquet regal.

• Si hem de fer una devolució. Més informació aquí.

3. Premeu sobre Client Nou per associar la venda a un client de la nostra base de dades o introduir les dades d'un client nou.

4. Hem tancat una comanda amb la forma de pagament equivocada? Seleccionem una venda de la llista i premem sobre per canviar fàcilment la forma de pagament. Més informació aquí.

FACTURES AL BACK-OFFICE

Totes les factures que generem des de l'aplicació, podrem visualitzar-les al back-office. Per fer-ho:

1. Entrem al back-office de Revo RETAIL.

2. Ens dirigim a Llistats / FACTURES.

3. Veurem la següent informació:

• : Seleccionem les dates desitjades per visualitzar en l'informe.

• Si cliquem a Mostrar els filtres, ens apareixerà:

• Estat: Podrem filtrar per l'estat de la factura.
    • : Podrem filtrar per empleat.
    • : Podrem filtrar pel caixer.
    • : Podrem filtrar pel client.
    • A podem seleccionar diferents criteris per totalitzar:
      • Client: Totalitza en les dates seleccionades per clients.
      • Empleat: Totalitza en les dates seleccionades per empleats.
      • Dia: Totalitza en les dates seleccionades per dia.
      • Dia de la setmana: Totalitza en les dates seleccionades per dia de la setmana.
      • Setmana: Totalitza en les dates seleccionades per setmana.
      • Mes: Totalitza en les dates seleccionades per mes.
      • Caixa: Totalitza en les dates seleccionades per caixa.
      • Estat: Totalitza en les dates seleccionades per estat.

• Tiquet: Ens mostra el número de tiquet.

• Número de factura: Ens mostra el número de la factura.

• Contingut: Ens mostra el contingut venut en cada factura.

• Data: Ens mostra la data i hora en què s'ha generat la factura.

• Client: Ens mostra el client associat a la factura.

• Empleat: Ens mostra l'empleat que ha generat la factura.

• Estat: Ens mostra l'estat de la factura, si està tancada, pendent de pagament, etc.

• Suma: Ens indica el valor de la factura amb impostos inclosos.

• Descompte: Ens indica el valor dels descomptes aplicats.

• Subtotal: Ens indica el valor de la factura sense els impostos.

• Impostos: Ens indica el valor dels impostos.

• Total: Ens mostra el valor final de la factura, un cop aplicats els impostos i descomptes.

• Formes de pagament: Indica la forma de pagament utilitzada.

Si cliquem al número de tiquet, visualitzarem els detalls de la factura. També ens permetrà canviar-li l'estat, seleccionant-ne un de nou desplegable i prement Canviar estat, associar-li un client i descarregar-nos el PDF de la factura.