A la pantalla de factures, hi trobareu diverses opcions per triar quan ja s'ha tancat i cobrat una venda.

Revisem totes les opcions:

1. La llista de l'esquerra mostra totes les vendes de la data actual. Seleccioneu-ne una per a veure més informació (productes, data i hora, forma de pagament, etc.). També podeu fer clic a per buscar factures en altres dates.

2. Aquestes opcions es poden utilitzar al moment de tancar (és a dir, cobrar) una venda. Però, si no us calia en aquell moment, o si senzillament se us ha passat, podeu entrar a Factures i utilitzar-les un cop tancada i cobrada l'ordre.

• Si la factura s'assigna a un client amb una adreça de correu electrònic vàlida, podeu enviar la factura fent senzillament clic al botó. D'altra banda, si no hi ha cap client assignat, quan feu clic al botó, el sistema us demanarà que introduïu una adreça de correu electrònic per a enviar-hi la factura.

• Si no heu imprès la factura al moment de tancar (cobrar) una venda, podeu imprimir la factura des d'aquí. Senzillament, seleccioneu una venda de la llista i feu clic al botó.

• Si el vostre client us demana el tiquet regal un cop la venda ja està tancada (és a dir, cobrada), no patiu, busqueu-la a la llista de factures i feu clic al botó per imprimir el tiquet regal.

3. Si seleccioneu un o diversos productes d’una venda, podeu fer una devolució. Trobareu més informació sobre la manera d'efectuar les devolucions aquí.

4. Feu clic a Client Nou per tal d'assignar la venda a un client de la nostra base de dades o per a introduir les dades d'un client nou.

5. Heu tancat una comanda amb un mètode de pagament equivocat? Calm down! No us preocupeu, seleccioneu una venda de la llista i feu clic a per a canviar de manera senzilla la forma de pagament. Trobareu més informació aquí.