Un dels errors més comuns en tancar / cobrar un tiquet és seleccionar una forma de pagament que no és la correcta; per exemple, prémer sobre efectiu quan el client ens ha pagat amb targeta o viceversa. Amb Revo RETAIL, podem corregir aquest error de manera molt senzilla amb o sense el tiquet.

Com canviar la forma de pagament d'una venda sense el tiquet

1. Accedim al menú r.

2. Prenem en Factures.

3. Seleccionem la factura a la llista de l'esquerra.

Nota: Tenim la possibilitat d'utilitzar el calendari si la factura que necessitem modificar no és del dia actual.

4. A la part inferior dreta, prenem sobre els .

5. Seleccionem la forma de pagament correcta a la llista que apareix. No veurem el canvi fins que accedim de nou a la factura.

6. Sortim de Factures prement sobre a la cantonada superior esquerra.

Com canviar la forma de pagament d'una venda amb el tiquet

1. Accedim al menú r.

2. Prenem en Buscar Factura.

3. Introduïm manualment el número de factura o bé, si disposem del tiquet físicament, podem escanejar-lo amb un lector de codis de barres Bluetooth o amb la càmera del nostre dispositiu iPad.

4. A la part inferior dreta, prenem sobre els .

5. Seleccionem la forma de pagament correcta de la llista que apareix. No veurem el canvi fins que accedim de nou a la factura.

6. Sortim de la factura prement sobre a la cantonada superior esquerra.