En un comerç hi ha moltes ocasions en què hauràs de fer una devolució o canvi de producte. És per això que a Revo RETAIL hem simplificat aquesta operació perquè sigui fàcil i ràpida de realitzar.

Com fer una devolució:

1. Accedim al menú r.

2. Premem en Buscar Factura. Introduïm el número de factura manualment o bé, si tenim físicament el rebuig, podem escanejar-lo amb un lector de codis de barres extern o utilitzant la càmera de l'iPad.

Si no coneixem aquesta informació o no disposem del rebuig, podem entrar a Factures i utilitzar el per localitzar una factura de dies anteriors.

3. Un cop localitzada la factura, premem sobre la icona per començar el procés.

4. Seleccionem el producte o productes a tornar.

5. Seguidament, tenim dues maneres de fer la devolució:

• Devolució automàtica: Ens farà la devolució dels productes amb el mateix mètode de pagament utilitzat originalment.

Premem OK.

Premem OK.

Si accedim a Factures, trobarem la factura en negatiu amb el mateix mètode de pagament emprat en l'original.

• Devolució: Ens donarà l'opció d'escollir el mètode de pagament per fer la devolució.

Premem OK.

Escollim el mètode de pagament.

Premem OK.

Si accedim a Factures, trobarem la factura en negatiu amb el mateix mètode de pagament emprat en l'original.

Com fer una devolució a una targeta regal

Hi ha una altra possibilitat que és fer la devolució a una targeta regal.

Per fer-ho, realitzarem tots els passos anteriorment descrits, però a l'hora d'escollir el mode de devolució escollirem Devolució.

Quan se'ns obri la pantalla de pagament, en lloc de seleccionar efectiu o targeta, premem sobre altres formes de pagament i seleccionarem Targeta Regal.

En la pantalla que apareix, premem sobre generar perquè REVO ens creï un codi per a la targeta regal o bé introduirem manualment un nom o un codi.

Nota: També hi ha la possibilitat de sumar el saldo a una targeta regal existent, introduint manualment l'id o bé utilitzant la càmera del teu dispositiu per escanejar-la.

Finalment, premem sobre per confirmar la creació de la targeta regal i tancar l'ordre de devolució.

Nota: Després de realitzar aquest procés, s'imprimirà una targeta regal per al client i es podrà fer el seguiment al back-office, des de la secció Promocions / TARGETES REGAL.