1. COM INTRODUIR MENÚS A L'APP
2. FAQ DE MENÚS
COM ACTIVAR L'ENTRADA RÀPIDA O VISTA SIMPLIFICADA A REVO XEF?
QUINA ÉS L'OPCIÓ MÉS EFICIENT?
QUÈ ÉS LA VISTA SIMPLIFICADA?
ES POT SELECCIONAR UN PRIMER COM A SEGON O VICEVERSA?
QUÈ FER SI APAREIX EL MISSATGE: MENÚ INCOMPLET?
UN COP AFEGIT EL MENÚ A L'ORDRE, EL POTS MODIFICAR?
QUÈ FER SI EL CLIENT DEMANA UN MENÚ AMB BEGUDES INCLOSOS DESPRÉS D'HAVER INTRODUÏT BEGUDES AMB COST?
SI AFEGIXES UN COMENSAL NOU MENTRE SELECCIONES UN MENÚ PER A VARIS, HAS DE COMENÇAR DE NOU?

Els menús tenen una tipologia diferent de la resta de productes a causa de la seva composició (entrants, segons, etc.). Amb Revo XEF, pots configurar i crear tants menús com necessitis per al teu negoci.

Abans d’utilitzar-los a l’app, cal fer configuracions prèvies. Consulta aquest article per aprendre a gestionar els menús al back-office.

1. COM INTRODUIR MENÚS A L'APP

Un cop creats els menús al back-office, has de decidir com gestionar-los a l'app. Tens dues opcions:

1. Entrada Ràpida NO Activada:

Els menús es gestionen de forma individual. Cada vegada que facis clic en un menú, et demanarà que seleccionis cada un dels plats (entrant, segon, postres, beguda).

• Selecciona un entrant, un segon, unes postres i una beguda. Canvia entre ordres de plats des de la part superior o llisca el dit.

Al back-office, pots personalitzar com seleccionar els productes: una opció, diverses opcions, obligatoris, o predeterminats.

• Prem per afegir el menú a l'ordre.

2. Entrada Ràpida ACTIVADA:

Aquí pots gestionar diversos menús alhora, cosa que agilita el procés.

Quan facis clic en un menú, et preguntarà quants menús vols gestionar. Per exemple: A la taula 1, selecciona 2 si hi ha dos comensals que volen menú.

Després, selecciona els productes per a cada menú.

• : Afegeix notes als productes seleccionats.
  • : Gestiona els plats de cada comensal.
  • |: Afegeix o treu comensals.
  • : Nombre de comensals.
  • : Elimina productes si cal.

2. FAQ DE MENÚS

COM ACTIVAR L'ENTRADA RÀPIDA O VISTA SIMPLIFICADA A REVO XEF?

Pots configurar l'entrada ràpida i la vista simplificada a cada dispositiu. Per fer-ho, segueix aquests passos:

• Entra al menú de REVO r.

• Prem Preferències.

• Cerca la secció Menú:

QUINA ÉS L'OPCIÓ MÉS EFICIENT?

Depèn del tipus de negoci i del seu funcionament, però en general, l'entrada ràpida activada és més eficient per a menús tradicionals (entrants, segons, postres, etc.).

L'entrada ràpida desactivada és útil per a menús on els clients trien els ingredients, com en hamburgueses o pizzes.

QUÈ ÉS LA VISTA SIMPLIFICADA?

Amb la vista simplificada activada, no es mostren els productes del menú a l'app. Amb la vista simplificada desactivada, que es mostren.

La vista simplificada està desactivada per defecte. Aquesta opció només afecta a l'app, però en el tiquet de comanda sempre es imprimiran els productes del menú.

¿ES POT SELECCIONAR UN PRIMER COM A SEGON O VICEVERSA?

, però només amb l'entrada ràpida activada. Si un comensal vol dos entrants en lloc d'un entrant i un segon, segueix aquests passos:

1. Prem sobre el menú.

2. Selecciona 2 menús.

3. Selecciona els 2 entrants i 1 segon.

4. A la pantalla de segons, desplaça't cap a la dreta per veure els entrants amb l'ordre de segons.

5. Selecciona un entrant com a segon.

6. Selecciona postres i begudes.

7. Prem per confirmar.

QUÈ FER SI APAREIX EL MISSATGE: MENÚ INCOMPLET?

Aquest missatge apareix quan utilitzes l'entrada ràpida i no has seleccionat tots els productes del menú. És comú quan no s'han seleccionat les postres. Tens dues opcions:

• Continuar: Afegeix el menú sense les postres.
  • Completar: Selecciona les postres i confirma amb .

UN COP AFEGIT EL MENÚ A LA COMANDA, ES POT MODIFICAR?

Sí, pots modificar un menú després d'afegir-lo a la comanda o fins i tot després que s'hagi imprès.

Per afegir, eliminar o modificar productes d'un menú, prem sobre els en el menú. Això obrirà la finestra d'entrada del menú anterior, on podràs gestionar-lo.

Si la comanda ja s'ha imprès i modifiques el menú, els productes eliminats s'enviaran en negatiu a les impressores o KDS, i els productes nous s'afegiran.

QUÈ FER SI EL CLIENT DEMANA UN MENÚ AMB BEGUDES INCLOSES DESPRÉS D'HAVER INTRODUÏT BEGUDES AMB COST?

Si els comensals demanen primer begudes amb cost i després un menú que inclou les begudes sense cost addicional, segueix aquests passos:

1. Prem sobre una taula i selecciona 3 comensals.

2. Afegeix 3 begudes i imprimeix.

3. Afegeix 3 menús amb entrants, segons i postres. Les postres poden ser opcionals i afegit més tard.

No seleccionis begudes quan afegeixis els menús, ja que mouràs les begudes anteriors al menú.

4. Amb els 3 menús i 3 begudes a la comanda, desplaça les begudes d'esquerra a dreta per veure l'opció Accions i selecciona Moure al menú.

5. Selecciona el menú al qual vols afegir les begudes.

6. Les begudes s'inclouran automàticament al menú.

Important:

• El nombre de begudes a moure ha de ser igual o menor que el nombre de menús. No pots moure 4 begudes a 3 menús. Has de separar les begudes i moure només 3. La quarta beguda es cobrarà extra.

• Només pots moure les begudes que apareixen a la llista de begudes de menús. No pots moure begudes de cost extra que no estan a la llista de menús, com una copa de vi prèmium.

SI AFEGEIXES UN COMENSAL NOU MENTRE SELECCIONIS UN MENÚ PER A VARIS, HAS DE COMENÇAR DE NOU?

No! Amb Revo XEF, pots afegir o eliminar comensals fàcilment mentre seleccionis el menú.

Simplement, a la pantalla de menús, prem per afegir un nou comensal o per eliminar un o diversos comensals.

A continuació, elimina els productes per al comensal eliminat (prem en les --) o selecciona productes per al nou comensal a cada categoria.