Els menús s'imprimeixen per separat en la cuina?

Segurament no tens activada l'opció d'Entrada ràpida en preferències.

1. Per a activar-la, veus al menú de REVO r.

2. Prem sobre Preferències.

3. Una vegada dins, en l'apartat MENÚ activa Entrada ràpida.

4. Confirmem els canvis prement sobre Desa.

5. A partir d'aquest moment, quan entris un menú, l'app et preguntarà quants menús vols afegir. Això confirmarà que quan s'imprimeixin els menús en cuina, s'imprimeixin agrupats i no per separat.

Nota: Aquesta opció de preferències només es desactiva si s'esborra l'app o surts del compte en REVO.