Els TAGS són una manera fàcil d'assignar el total per famílies (supergrups) en enviar la informació als PMS.

Per crear un nou tag, simplement cal prémer +Nou, afegir un nom i prémer Guardar.

Posteriorment, anem a Productes, seleccionem el producte al qual vulguem afegir el tag, el seleccionem des del desplegable i prenem Guardar:

Els tags s'utilitzaran en les integracions amb els PMS.

EXEMPLE PRÀCTIC

En el nostre negoci d'exemple tenim dues famílies: serveis i productes. Procedirem a crear el tag Serveis. Per fer-ho:

1. Accedim al back-office de RETAIL.

2. Anem a Productes / TAGS.

3. Cliquem +Nou, escrivim Serveis i cliquem Desa.

Ara hem d'afegir el tag als nostres productes. Podem crear un producte nou o editar-ne un existent.

4. Accedim a Productes / PRODUCTES i cerquem el producte al qual volem afegir-li el tag creat.

5. En el producte Pentinat, prenem sobre el per editar-lo. En la pestanya Informació, anem fins a Tags i cliquem dins del requadre, seleccionem Serveis i cliquem Desa.