1. QUÈ ÉS LA INTEGRACIÓ REDSYS Pinpad?
2. RECOMANACIONS I QUÈ CAL TENIR EN COMPTE EN FER LA INTEGRACIÓ
3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. QUÈ ÉS LA INTEGRACIÓ REDSYS Pinpad?

REDSYS Pinpad és una integració que ens permet utilitzar el nostre datàfon com a pinpad integrat amb Revo XEF i Revo RETAIL.

Aquesta integració funciona amb Comercia Global Payments (CaixaBank).

El datàfon que es necessita és el ITOS CM5 o ITOS CM35. Ambdós models serveixen.

Es poden tenir tants dispositius com sigui necessari, sempre que siguin del mateix banc.

IMPORTANT: No és possible realitzar la integració amb bancs diferents.

2. RECOMANACIONS I QUÈ CAL TENIR EN COMPTE EN FER LA INTEGRACIÓ

• Recomanem que el datàfon tingui una IP fixa.

• El datàfon ha d'estar connectat a la mateixa xarxa wifi que els altres dispositius.

• El temps d'espera és de 3 minuts.

• Les devolucions s'han de fer des de l'històric a l'aplicació Revo XEF o Factures a Revo RETAIL.

• S'ha de tancar el torn des de Revo XEF o Revo RETAIL i després extreure els totals. El torn no es tanca automàticament.

3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

Nota: L'integració es realitza de la mateixa manera a Revo RETAIL.

Per afegir i configurar la integració:

1. Accedim al back-office de REVO.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, cerquem REDSYS Pinpad i premem a Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu: Activat.

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Dispositius: Afegir nom identificatiu per al dispositiu (clau) i IP del datàfon (valor).

5. Premem Guardar per confirmar els canvis.

6. Un cop afegida la integració, obrim l'aplicació de pagament de Comercia SmartPOS Comercia al nostre datàfon:

7. Entrem a la secció Pagament, marquem una quantitat i provem de fer un pagament:

8. Si l'operació és Denegada, hem de revisar les credencials iniciades a l'aplicació de Comercia i, si és necessari, hem de posar-nos en contacte amb el nostre banc.
Si l'operació és Acceptada, podem continuar amb el procediment.

Arribats a aquest punt:

1. Obrim l'aplicació Revo XEF o Revo RETAIL al nostre dispositiu.

2. Premem sobre la r de REVO a la part superior esquerra de la pantalla.

3. Ens dirigim a Integracions.

4. Premem sobre REDSYS Pinpad.

5. Premem sobre el nom del dispositiu configurat prèviament en la creació de la integració.

Ja tenim configurat correctament el nostre datàfon amb l'aplicació Revo XEF o Revo RETAIL!

Per tant, si provem de fer una comanda a Revo XEF (a Revo RETAIL funciona igual):

Cobrem amb targeta:

El pagament s'enviarà automàticament al datàfon: